Neler Yeni

Kredi çekip motor aldım iyi yapmışmıyım 👉🏻👈🏻

Kaporta Eray

80+ Bronze
Hocam öncelikle hayırlı olsun , kusura bakmayı fazla bilgim olmadığından dolayı acaba motoru kaç cc bunun. Markası modeli nedir baya güzel duruyor. Bir de bunun için motor ehliyeti gerekli mi galiba düşük güçlü olanlarda B sınıfı ehliyet yeterli oluyormuş ama yanlış biliyor da olabilirim.
50cc ama servis +1500 TL'ye 80cc yapıyor ve baya fark ediyor. Model RKS RoseWood 50. Ehliyet istemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50cc ama servis +1500 TL'ye 80cc yapıyor ve baya fark ediyor. Model RKS RoseWood 50. Ehliyet istemiyor.
yanlıs bilgilendirme olmasın araç ehliyeti istiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Faiz haram diycem ama neyse hayırlısı olsun senin için

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Üsüme yok abilerin gülü
Alıntıyı görüntüle

nazi kaskı aldım kanka çok kibar duruyor.
hayırlı uğurlu olsun merso bmw porsche vs gördümmü yol değiştir onların parçaları pahalı bunlarda sigorta yok diye biliyorum bende almayı düşünüyordum almak için 2 3 sebep varken alamamk için 30 sebep vardı çaldırma dikkat et ben sigorta ve çalma durumundan dolayı vezgeçmişitm allah kaza bela vermesin hayırlı olsun tekrardan

NightWish2434

80+ Silver
Bigün bi mükellefime evrak almaya gittim kapıda bu motordan vardı. Abi versene bi tur dedim biraz sürdüm bu kadar zevkli bisey yok. Eve gittim düsündüm ertesi gün 25k kredi cektim 12 ay ödemeli geri ödemesi 30k yaza fiyatlar uçar diye düşünüyorum hevesimi atar satarım ne kâr ne zarar. Fiyatlar artar mı (geçen sene aynı motor 12kydı)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
iyi yapmışsında kral ucuz etin yahnisi yenmiyo be, abim rks azure 50cc almıştı motor yedi 20k dan almıştı 10k dan satmak zorunda kaldı. Allah'a şükür kaza yapmadı yalpalıyordu motor. şuan (bugün) yeni motor aldı cf moto 250sr akşam bincem. bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Kaporta Eray

80+ Bronze
Faiz haram diycem ama neyse hayırlısı olsun senin için
Ben yemiyorum bilader faizi ben faiz ödüyorum banka düşünsün xD

iyi yapmışsında kral ucuz etin yahnisi yenmiyo be, abim rks azure 50cc almıştı motor yedi 20k dan almıştı 10k dan satmak zorunda kaldı. Allah'a şükür kaza yapmadı yalpalıyordu motor. şuan (bugün) yeni motor aldı cf moto 250sr akşam bincem. bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
2 yıl garantili 2023 model motor hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum düzenli serviste götürürsem.

Jâckêrs

80+ Bronze
Vay bee şu motor bile 25k olmuş.. Hayırlı olsun bu arada.

Golf 4 R32

80+ Silver
Kanka dediğim gibi cg, çita keko işi, mondial pulsar gibi modellerde dürümcü motoru. Ve ayrıca ekstra motor ehliyetini almaya üşendiğim için 50cc alıp 80cc yaptırdım ehliyette istemiyor.
Benim dediğim motorlar a1 ehliyeti ile sürülüyor.
Bide süperboy i serisi keko işi değil ya

Kaporta Eray

80+ Bronze
hayırlı uğurlu olsun merso bmw porsche vs gördümmü yol değiştir onların parçaları pahalı bunlarda sigorta yok diye biliyorum bende almayı düşünüyordum almak için 2 3 sebep varken alamamk için 30 sebep vardı çaldırma dikkat et ben sigorta ve çalma durumundan dolayı vezgeçmişitm allah kaza bela vermesin hayırlı olsun tekrardan
Saol hocam ilk fotoda arkadaki evde oturuyorum akşamları bahçede sabahta iş yerimin önünde çalınacağını sanmıyorum kaza sigortalıkta kendime güveniyorum zaten o kadar hızlanan bişeyde değil.

NightWish2434

80+ Silver
Ben yemiyorum bilader faizi ben faiz ödüyorum banka düşünsün xD

2 yıl garantili 2023 model motor hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum düzenli serviste götürürsem.
harika fakat bizimkide 2021'di.

asbiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Abdullah Tok
babam bizde bilirdik 100lük cg alıp yüz üstü gitmeyi ama oda cok cringe bas bas bagırıyo motor POSAPDADASDADÇASD
kanka şu balina yüzlü motorlardan iyidir en azından bu parayı vereceğine mh drift alır beyaz demir sakalla basardın şeklin 10 numara olurdu genede hayırlı olsun kazasız belasız kullan

Kaporta Eray

80+ Bronze
kanka şu balina yüzlü motorlardan iyidir en azından bu parayı vereceğine mh drift alır beyaz demir sakalla basardın şeklin 10 numara olurdu genede hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Öylede kanka ehliyetle uğraşmak istemedim ve onların vergisi cart curtta oluyor heralde bunun hiçbişeyi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,260
Son üye
rahmandogan
Top Bottom