Neler Yeni

Kredi çekip pc alsam mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre Gumba
Selamlar beyler ben pandemi iznindeyim ve bana oyun bilgisayarı lazım masaüstü toplamam gerekmekte. Bunun ne kadar saçma olduğunu bilemem ama kredi çekip bilgisayar almam gerektiğini düşündüm amma ve lakin bu bilgisayarı alırken bana taksit olanağı sunanları da gözardı etmem. Önerileriniz nedir beklemedeyim. 20.000 liralık kredi çekebilirim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ekran kartları fiyatları ve faizler beraber yükselmişken delilik olur. (Bence)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre Gumba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pandemi iznim mart 17 de bitiyor ve İnşallah çalışmaya giderim İzmir'e. Bu arada 2. el varsa izmirde onada konabiliriz
:D

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selamlar beyler ben pandemi iznindeyim ve bana oyun bilgisayarı lazım masaüstü toplamam gerekmekte. Bunun ne kadar saçma olduğunu bilemem ama kredi çekip bilgisayar almam gerektiğini düşündüm amma ve lakin bu bilgisayarı alırken bana taksit olanağı sunanları da gözardı etmem. Önerileriniz nedir beklemedeyim. 20.000 liralık kredi çekebilirim.
20 Bin çok bence elinizdeki imkanları değerlendirin.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Rtx 3080 ( kriz bitince)
İ7 11700kf (daha duyurulmadı)
Z590 (sen karar ver)
Crucail ballistix RGB
Ssd ne amaçla kullanacağına bağlı
Kasa sana kalmış
Xpg core reactor 750w

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
suan 20bine anca ekran karti alirsin eth + stokcular yuzunden kotu bir zamanlama şuan . istersen i5 10400 al hd 630 cogu oyunu acar cs goda oynarisin bir cok oyunuda ekran karti dusunce alirsin 3.5k ya falan dizersin

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
20.000 TL bence biraz abartı olmuş 8-10K'a da güzel sistemler çıkabilir bence. Kendinizi zorlamamanız için diyorum.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sakın günah sonra önüne çıkar öbür dünyada 🤣 🤣 🤣 🤣

tabii ki de böyle şeyler demiyeceğim ama bir pc için de çok riskli şeyler değil mi bunlar kredi çekmek yerine taksit felan olmuyor mu ve 20.000tl lik sisteme ne gerek var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre Gumba
Aslında benim bir Laptopum var ama yeterli mi sanmam. Lenovo ideapad 500 bilir misiniz bilemem ama ben genelde valorant + mt2 oynamaktayım pvp falan yani

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Eskiden insanlar ev araba alır hayat boyu kölesi olurdu standartlar pcye kadar düştü.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Sadece eğlence ve oyun içinse alma bence boşa para israfı. İş içinse topla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,690
Üyeler
163,537
Son üye
HEİSENBERGc3
Top Bottom