Neler Yeni

Öneri Kredi ile Motor Almak Mantıklı mı ?

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Elektrikli bisiklet Çok iyi öneri. Fazla Bakım gerektirmez, yakıt derdi yok. Ehliyet alma derdi yok, yer tutacak diye dert yok. Motor hırsızlarını dert etmezsin.
Evin bi kenarında koyarsınız göz önüne ne hırsız eve girer, ne bişey.
Gittiğiniz yere sağlam bir kapı görevlisine söylersiniz korur bisikleti. Vs vs.

Rahatlık be abi
Aynen öyle hocam masrafı daha az hem motordan daha iyi bana göre ama tabi herkesin isteği bir değil.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Motor başka tabi ama artıları yanında eksileride baya fazla. İlk olarak araba kullanıcıları motorcuları bilerek sıkıştırıyor sorun çıkarıyor. Kavga etmeden kurtulmak istiyorsan şirin dille konuşman lazım.
Ama sinirli anında Şirin dille konuşan adam çok çok az.

Hem Motor alınca mutlaka bahçesi olan ev olmalı yada Bina eviyse mutlaka garajın olmalı. Her akıldan yoksun adam var. Motoru çalmasalar bile illa elleyip çizik felan atabilirler yada üzerindeki aksesuarları çalabilirler.
Garaj konusunda sıkıntı yok , diğer masraflarıda olsun sonuçta zevk için alıyoruz . Önerilerin için teşekkür ederim.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Arkadaşım geçen sana hatay'da ev aldı 300bin tl çekti 600 geri ödemeli.
Ben çıldırmışsın filan dedim.
Şu an ev 1 milyonu geçti, kiraya verdiği ev kredisini ödüyor üstüne para kalıyor. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Aykut KELEŞ
Al kardeşim 1 sene önce kredi çekip araç aldım şuan satsam araç krediyi kapatıyor ve para bile bırakıyor. Çok zorlanırsan mal senin satarsın kredini ödersin ama dikkatli kullan borçlu olduğun süre boyunca ona dikkat etsen yeterlı olucaktır sanırım.

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Dostum konu farklı yerlere kayıyor ama şunu yazıp kendi adıma noktayı koyuyorum her gün değeri düşen bir parayı biriktirmek kendi emeğini hiç etmektir. İyi forumlar.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selamlar 19 yaşındayım ve oyun tasarımı işiyle uğraşıyorum düzenli bir gelirim var ve motor alma hayalim var sizce ortalama 30-36 ay vade ile 70000-80000 TL kredi çekip motor almak mantıklı mı ? Ailemle yaşıyorum ve herhangi bir giderim yok.

Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim , şimdiden teşekkürler.
Elinde hiç motor yoksa bence ucuz bir motorla hatta 2. el bir motorla başla. Duruma göre gerekirse yine kredi çek ama o kadar yüksek miktarda krediyle olaya girme derim. Motoru satıp üst modellere yükseltmek zor bir şey değil zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum konu farklı yerlere kayıyor ama şunu yazıp kendi adıma noktayı koyuyorum her gün değeri düşen bir parayı biriktirmek kendi emeğini hiç etmektir. İyi forumlar.
Para biriktirmek bence de kesinlikle mantıklı değil. Buna katılıyorum.

Mert

80+ Silver
Kasko olması şartıyla yüklü kredi çekmeyi düşünüyorum. Para biriktirerek alırım diyen arkadaşlar bilgisayar alacağını sanıyor galiba. Bu devirde yüz binlerce lira biriktirmek yıllar sürer, bu sırada fiyatlar yükselmeye devam eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Furkan Bircan
Para biriktirmek yaş iş dostum 1 sene boyunca 70 bin tl lik motoru almak için para biriktiriyorsun didiniyorsun çalışıyorsun emek veriyorsun 1 sene sonra bir bakıyorsun motor 180 bin olmuş tekrar başla baştan biriktirmeye.Şuan benimde kredi çekip araç alma fikrim var

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Yavuz
Bence butcen ne kadar varsa o kadarlık al. Hem kullanırsın hem para biriktirip yukseltirsin. Krediye bulaşma bence.

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Mert Çevik
tabii ki kredi mantıklı çünkü ülkede fazlaca enfaslyon ve paranın değerinin kaybı var

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
İlker Palalı
bu ekonomide kar bile edersin ileriye dönük böyle giderse, imkan varsa almanı tavsiye ederim şahsi düşüncem ehliyet yoksa önce ehliyet al ama

Artarof

80+ Bronze
Selamlar 19 yaşındayım ve oyun tasarımı işiyle uğraşıyorum düzenli bir gelirim var ve motor alma hayalim var sizce ortalama 30-36 ay vade ile 70000-80000 TL kredi çekip motor almak mantıklı mı ? Ailemle yaşıyorum ve herhangi bir giderim yok.

Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim , şimdiden teşekkürler.
bende aynı şeyi yapmayı düşünüyordum bu yüzden tüm cevapları okudum. kredi çekmek mantıklı bankanın faiz oranına göre iyi bir banka ile anlaşıp bu işe girmeni tavsiye ederim.

Skrrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tufan öztürkmen
Merhaba hocam aldın mı motor

Top Bottom