Neler Yeni

Kredi Kartı Ekstre Borcunu Yatırdım.

foxby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rabiagül Cansız
Arkadaşlar merhaba,. Akbank kredi kartımın borcunu sıfırlayacaktım. 2k kadar bir limitli kartım vardı, borcunu ödedim. Ekstre kısmında güncel dönem borcu -600 yazıyordu. Allah Allah bu nasıl oldu derken, yatırmam gerekiyor sanırım diyerek 600 küsur para yatırdım. La bu defa da -1500 yazdı. Ben anlamadım benim borcum mu çoğaldı ne oldu? Birkaç yerde bir sonraki dönem borcu falan yazıyordu ama ben kartı iptal ettirmeyi düşünüyordum. Yatırdığım parayı (eğer fazla yatırdıysam) çekme şansım falan var mı? Bilen biri varsa lütfen beni aydınlatsın ya.

EsdeathSama

80+ Bronze
Bankayı ararsan yatırdığın fazla parayı geri gönderiyorlar fakat kısa bir süre içinde yapmalısın sanırım. 24 saat geçtiği için kabul etmemişlerdi işlemimizi.

foxby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rabiagül Cansız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankayı ararsan yatırdığın fazla parayı geri gönderiyorlar fakat kısa bir süre içinde yapmalısın sanırım. 24 saat geçtiği için kabul etmemişlerdi işlemimizi.
Sabah ilk mesai saatleri içerisinde yapacağım zaten. Gece olduğu için müşteri temsilcisi bulamadım :D
Ufak bir korktum o yüzden buraya danışayım dedim.

EsdeathSama

80+ Bronze
Sabah ilk mesai saatleri içerisinde yapacağım zaten. Gece olduğu için müşteri temsilcisi bulamadım :D
Ufak bir korktum o yüzden buraya danışayım dedim.
En temizi erkenden halletmek olur. Fakat borcun ödenmiş kısmından artan parayı gönderiyorlar sadece bilginiz olsun. O borcu her türlü tahsil ediyorlar yani :)

foxby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rabiagül Cansız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En temizi erkenden halletmek olur. Fakat borcun ödenmiş kısmından artan parayı gönderiyorlar sadece bilginiz olsun. O borcu her türlü tahsil ediyorlar yani :)
Evet evet, zaten öyle olması gerekiyor. Dediğim gibi borcum kalmasın diye yatırdım. Bir baktım - görünüyor. Onu da yatırayım dedim azalmadı arttı. Şaşırdım kaldım.

Mert

80+ Silver
Kredi kartında - bakiyenin anlamı olması gerekenden fazla para yatırmaktır. O kadar çok yatırmışsın ki borcun eksiye düşmüş, banka sana borçlanmış gibi düşün.

Yanılmıyorsam - bakiyeler vadesiz hesaba aktarılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,939
Üyeler
163,908
Son üye
bnkivi