cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Ben dün 6900 liraya ekran kartı aldım kredi kartıyla çalıştı. Kredi kartının limiti olduğuna emin ol
eminim 2 defa baktım limit 13.555 tl gibi bir şeydiBen dün 6900 liraya ekran kartı aldım kredi kartıyla çalıştı. Kredi kartının limiti olduğuna emin ol
O zaman banka onu güvenli bir işlem olarak görmediği için otomatik reddetmiş olabilir veya başka bir sebepten. Bankanızı arayıneminim 2 defa baktım limit 13.555 TL gibi bir şeydi
dostum gamegarajla iletişime geç yardımcı olacaklardırarkadaşlar elimde vakıfbank platinum world kredi kartı var limiti yaklaşık 14.000 TL game garaj üzerinden sistem satın almak istiyorum fakat çalışmıyor reddedildi diyor sebebi nedir kredi kartını internet için açtık fakat izin vermiyor acaba mesai saatleri içinde değil diyemi ?
Limit olayından olabilir onun haricinde gamegarajda sipariş verirken 5000 TL üzeri alışverişlerde işaretlemen gerek olan bir tik var ismini hatırlamıyorum ama onu işaretlememis olabilirsin ödeme sayfasındaarkadaşlar elimde vakıfbank platinum world kredi kartı var limiti yaklaşık 14.000 TL game garaj üzerinden sistem satın almak istiyorum fakat çalışmıyor reddedildi diyor sebebi nedir kredi kartını internet için açtık fakat izin vermiyor acaba mesai saatleri içinde değil diyemi ?