Limiti aşamayacağın için sorun yok.kredi kartı limit aşımında ne gibi sorunlar yaşarım ?
alamıyorsun bende pc alcaktım 1 ay önce limit yok dedi yükseltmeyi bilmiyordum sonra babam almayacağız dedi vazgeçti sonra ailevi para sorunları oldu ondan alamıyoruz şuanda dolardayükseldi bekliyorumişte ikna etme çabalarıkredi kartı limit aşımında ne gibi sorunlar yaşarım ?
nası yok limiti 3600dü bizimkinin kullanılabilir limite göre alabiliyorsunbişeyleriLimiti aşamayacağın için sorun yok.
Mobil bankacılıktan veya İnternet bankacılığından limit varsa yükseltebilirsin.alamıyorsun bende PC alcaktım 1 ay önce limit yok dedi yükseltmeyi bilmiyordum sonra babam almayacağız dedi vazgeçti sonra ailevi para sorunları oldu ondan alamıyoruz şuanda dolardayükseldi bekliyorumişte ikna etme çabalarıbaşvuru yapma şeyi buldum geçen askeri ücreti öderken uygulamasında (Ziraat Bank) dedim yapalım mı o da para yok dedi sonra böyle olaylar çıktı işte
![]()
kredi kartı limit aşımında ne gibi sorunlar yaşarım ?
uygulamadan başvuru varmış onu deneyeceğimde babam salmıyor XDMobil bankacılıktan veya İnternet bankacılığından limit varsa yükseltebilirsin.
Adı üstünde 'limit' nasıl geçecek?nası yok limiti 3600dü bizimkinin kullanılabilir limite göre alabiliyorsunbişeyleri
he pardon ben yanlış anlamışım pardonAdı üstünde 'limit' nasıl geçecek?
Kredi kartının bağlı olduğu hesaba bağlı başka kart varsa ondan düşürüp bu kredi kartına verebilirsin.yeni PC alıcaktım yaklasık 1000tl kadar az bir limitim var limit arttırma talebinde bulundum ama onaylanmadı ne yapmalıyım ?
Hepsinde mümkün.akbank da bu mümkün mü ?