Kredi kartı hakkında soru

kredi kartı limit aşımında ne gibi sorunlar yaşarım ?
alamıyorsun bende pc alcaktım 1 ay önce limit yok dedi yükseltmeyi bilmiyordum sonra babam almayacağız dedi vazgeçti sonra ailevi para sorunları oldu ondan alamıyoruz şuanda dolardayükseldi bekliyorumişte ikna etme çabaları :D başvuru yapma şeyi buldum geçen askeri ücreti öderken uygulamasında (Ziraat Bank) dedim yapalım mı o da para yok dedi sonra böyle olaylar çıktı işte :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Limiti aşamayacağın için sorun yok.
nası yok limiti 3600dü bizimkinin kullanılabilir limite göre alabiliyorsunbişeyleri

alamıyorsun bende PC alcaktım 1 ay önce limit yok dedi yükseltmeyi bilmiyordum sonra babam almayacağız dedi vazgeçti sonra ailevi para sorunları oldu ondan alamıyoruz şuanda dolardayükseldi bekliyorumişte ikna etme çabaları :D başvuru yapma şeyi buldum geçen askeri ücreti öderken uygulamasında (Ziraat Bank) dedim yapalım mı o da para yok dedi sonra böyle olaylar çıktı işte :D
Mobil bankacılıktan veya İnternet bankacılığından limit varsa yükseltebilirsin.

yeni PC alıcaktım yaklasık 1000tl kadar az bir limitim var limit arttırma talebinde bulundum ama onaylanmadı ne yapmalıyım ?
Kredi kartının bağlı olduğu hesaba bağlı başka kart varsa ondan düşürüp bu kredi kartına verebilirsin.
Bankomatik hariç...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,730
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri