Kredi kartı hakkında soru

kredi kartı limit aşımında ne gibi sorunlar yaşarım ?
alamıyorsun bende pc alcaktım 1 ay önce limit yok dedi yükseltmeyi bilmiyordum sonra babam almayacağız dedi vazgeçti sonra ailevi para sorunları oldu ondan alamıyoruz şuanda dolardayükseldi bekliyorumişte ikna etme çabaları :D başvuru yapma şeyi buldum geçen askeri ücreti öderken uygulamasında (Ziraat Bank) dedim yapalım mı o da para yok dedi sonra böyle olaylar çıktı işte :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Limiti aşamayacağın için sorun yok.
nası yok limiti 3600dü bizimkinin kullanılabilir limite göre alabiliyorsunbişeyleri

alamıyorsun bende PC alcaktım 1 ay önce limit yok dedi yükseltmeyi bilmiyordum sonra babam almayacağız dedi vazgeçti sonra ailevi para sorunları oldu ondan alamıyoruz şuanda dolardayükseldi bekliyorumişte ikna etme çabaları :D başvuru yapma şeyi buldum geçen askeri ücreti öderken uygulamasında (Ziraat Bank) dedim yapalım mı o da para yok dedi sonra böyle olaylar çıktı işte :D
Mobil bankacılıktan veya İnternet bankacılığından limit varsa yükseltebilirsin.

yeni PC alıcaktım yaklasık 1000tl kadar az bir limitim var limit arttırma talebinde bulundum ama onaylanmadı ne yapmalıyım ?
Kredi kartının bağlı olduğu hesaba bağlı başka kart varsa ondan düşürüp bu kredi kartına verebilirsin.
Bankomatik hariç...

Geri