Neler Yeni

Kredi kartı limit problemi

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Şıp diye limit yükselmiyor. Senin kartı düzenli olarak kullanman gerekiyor. Kullanıp ödeme yapmalısın, otomatik limit arttırımı açıksa bu şekilde sistem otomatik olarak puanın yükselince limitini yükseltiyor.
30 bin + 18 bin + 10 bin + 6 bin lik kredi kartım vardı. 30 luk ve 10 luğu kapattırdım.

Not:7 senelik kredi kartı kullanıcısıyım. Bilinçli kullanırsan iş görüyor.
Naber moderatör :D

BabaVoss7

80+ Silver
Bende yapıkredide ortalama 5000 le başladım parça parça artordım 7 yaptım 9 yaptım 12 yaptım şuan 15 zamanlar artıyo sanırım ödebiliyomusun bakıyolar heralde yani. Maaşında önemli tabi. Ama benimkide asgari maaş ve ilk kartım.🤷🏻‍♂️

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Şıp diye limit yükselmiyor. Senin kartı düzenli olarak kullanman gerekiyor. Kullanıp ödeme yapmalısın, otomatik limit arttırımı açıksa bu şekilde sistem otomatik olarak puanın yükselince limitini yükseltiyor.
30 bin + 18 bin + 10 bin + 6 bin lik kredi kartım vardı. 30 luk ve 10 luğu kapattırdım.

Not:7 senelik kredi kartı kullanıcısıyım. Bilinçli kullanırsan iş görüyor.
Moderatör bey sizin katılma tarihimi değiştirmeye yetkiniz var mı :D

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Volkan
Banka uygulamasından limit arttır seçeneği vardı bir ara ordan yapıp arttırmıştım sonra eski haline geri getirttim. Devamlı limit yükseltin uyarısı gelip duruyor ama yükseltmemek lazım.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

MSİ PRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faysal KURTOĞLU
Garanti olarak 15 k limitim var çalışmıyorum.
Avans hesap aç 15 k ya kadar limit var avasta şuan bende limit 10 k yeni yaptım kredi kartından limit arttırması Findeks puanın yüksek olacak bide o an borçların olmazsa oluyor.Bide ödemelerin düzenli olacak .Yine o şartlarda yükselmez ise Gelir belgesi ister bu dediklerim çalışmayanlar için. 7 yıllık müşteriyim belki onun farkı tam net bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,179
Üyeler
162,924
Son üye
conlife
Top Bottom