Neler Yeni

Kredi kartı nasıl çalışır?

VValtieL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
Yabancı bir sitede satış yapıyorum ve bunun için sınırsız sanal kart lazım ve İş Bankası'nın sınırsız veya sınırsız olmasa bile 1000 tane sanal kart verdiğini duydum zaten staj için açtırdığım bir İş Bankası hesabım ve bankamatik kartım var ve şimdi de sanal kart açabilmek için kredi kartı almak istiyorum. Kredi kartının mantığı nedir ve nasıl kullanılır? Sadece sanal kart için kullanacağım bu yüzden hesabım kapatılabilir mi?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Kredi kartı ile sanal kart farklı şeyler. Hesabın kapatılmaz, sonuçta bu hakkı sana onlar tanıyor. Sanal kart fiziksel karta göre daha avantajsiz ama aman aman işler için kullanmiyacaksaniz sanal kart da işinizi görür, satmaya matmaya calismayin yeter

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
kredi kartına ihtiyacın yoksa,bir tane papara kart alıp sonra papara kart içinden farklı sanal kartlar açabilirsin. Ön ödemeli kartların bir avantajı da içine parayı sadece alışveriş yapacağın zaman para atar kullanabilirsin, böylece sıfır riskle alışveriş yapmış olursun.

VValtieL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi kartı ile sanal kart farklı şeyler. Hesabın kapatılmaz, sonuçta bu hakkı sana onlar tanıyor. Sanal kart fiziksel karta göre daha avantajsiz ama aman aman işler için kullanmiyacaksaniz sanal kart da işinizi görür, satmaya matmaya calismayin yeter
Sanal kart için kredi kartı sipariş edeceğim zaten hocam. Sanal kartları sadece kendim kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kredi kartına ihtiyacın yoksa,bir tane papara kart alıp sonra papara kart içinden farklı sanal kartlar açabilirsin. Ön ödemeli kartların bir avantajı da içine parayı sadece alışveriş yapacağın zaman para atar kullanabilirsin, böylece sıfır riskle alışveriş yapmış olursun.
Papara değil hocam banka sanal kartı lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,095
Üyeler
165,763
Son üye
FATHER OF XİAOMİ
Top Bottom