oguzhanaak
80+
Dahası
ve ya koşulsuz kredi veren herhangi bir kurum var mı
Varsa banada söyleve ya koşulsuz kredi veren herhangi bir kurum var mı
moruk varsa harbı soyleyınVarsa banada söyle
Sanırsam evkur vardı, yanlış olmasın öyle hatırlıyorum.ve ya koşulsuz kredi veren herhangi bir kurum var mı
Var da fiyatları normalin 3-4 katı daha pahalı.ve ya koşulsuz kredi veren herhangi bir kurum var mı
Aman aman pü pü orası varya hayatımda gördüğm en kazıkçı firma 2 tl lik şeyi sana indirimli diye 10 tl ye satarlar valla ondand dolayı ne alın ordan ne de aldırınSanırsam evkur vardı, yanlış olmasın öyle hatırlıyorum.
Aman aman pü pü orası varya hayatımda gördüğm en kazıkçı firma 2 TL lik şeyi sana indirimli diye 10 TL ye satarlar valla ondand dolayı ne alın ordan ne de aldırına
evkur var kefil mefil istiyolar heraldeSanırsam evkur vardı, yanlış olmasın öyle hatırlıyorum.
Evet fiyatları çok kazık, bende önermiyorum oradan bir şey alınmasını.Aman aman pü pü orası varya hayatımda gördüğm en kazıkçı firma 2 TL lik şeyi sana indirimli diye 10 TL ye satarlar valla ondand dolayı ne alın ordan ne de aldırın
bizde onu bulmaya çalısıyoz kankaAğa pc alcam ama kredi kartı yok taksitle alan yer varmj
Koşulsuz kredi mi hahaha güleyim bari 1000 tl ye 1 aya 1100 isteyen banka lardan koşulsuz kredi beklemek üzdü banka kartıyla taksit yapılmaz kredi kartı şart malesefve ya koşulsuz kredi veren herhangi bir kurum var mı
ben geçen hafta pc aldım 6300 e rx 580 8gb ryzen 7 2700 işlemcili gayet uguna aldım fakat kredi kartıyla taksit yaptığım için fiyat aynıydı elden taksitte 2 3 k dah artıyorAman aman pü pü orası varya hayatımda gördüğm en kazıkçı firma 2 TL lik şeyi sana indirimli diye 10 TL ye satarlar valla ondand dolayı ne alın ordan ne de aldırın
O zaman en iyi faiz oranlı banka hangisi ona bakalımben geçen hafta pc aldım 6300 e rx 580 8gb ryzen 7 2700 işlemcili gayet uguna aldım fakat kredi kartıyla taksit yaptığım için fiyat aynıydı elden taksitte 2 3 k dah artıyor
Bizde üzülüyoruz bu duruma da çözüm değilKoşulsuz kredi mi hahaha güleyim bari 1000 TL ye 1 aya 1100 isteyen banka lardan koşulsuz kredi beklemek üzdü banka kartıyla taksit yapılmaz kredi kartı şart malesef