S4N0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
Merhabalar arkadaşlar, forumu anonim takip ediyorum uzun zamandır. Buradaki bir çok avantajlı sıcak fırsat paylaşımından faydalandım, sizlere geri dönüş amaçlı böyle bir konu açıyorum. Firmaya kefil değilim veya bir iş birliğim yok. Yüksek limitli kartınız kaydetmenizi tavsiye etmem.
Uygulamanın / Sitenin En güzel özelliği süresi bitmeye yakın olan puanlarınızı içerisinde tiko puan diye bir sistem var oraya çekip sonra harcayabiliyorsunuz. (Enflasyondan dolayı içeride tutmak pek mantıklı değil ama mümkün)
Uygulama ismi ve Linki:
Puan Harca
50TL Kodu: PH0B6A8A
Bu kod ile kaydolursanız 50 ₺ tiko puan veriyor size. 50 Tiko puan = 50 Türk Lirası. Bu siteden kuponlar alıp sitelerde kullanabiliyorsunuz ufak bir komisyon karşılığında. İşlem yapmadan önce uygulamada Promosyon Kodu Gir bölümünden yazmanız gerekmekte.
Puanlar ile Hepsiburada, Amazon, A101 gibi bir sürü markadan kupon alabiliyorsunuz stoklarda olması halinde. Ben hepsiburada kodu ve a101 kodu aldım şuana kadar. Steam kodu bile var.
Sitelerindeki açıklama şu şekilde anlık olarak;
Geçen hafta puanlarımı tiko puana çevirmiştim silinmemesi için;

Uygulamanın / Sitenin En güzel özelliği süresi bitmeye yakın olan puanlarınızı içerisinde tiko puan diye bir sistem var oraya çekip sonra harcayabiliyorsunuz. (Enflasyondan dolayı içeride tutmak pek mantıklı değil ama mümkün)
Uygulama ismi ve Linki:
Puan Harca
50TL Kodu: PH0B6A8A
Bu kod ile kaydolursanız 50 ₺ tiko puan veriyor size. 50 Tiko puan = 50 Türk Lirası. Bu siteden kuponlar alıp sitelerde kullanabiliyorsunuz ufak bir komisyon karşılığında. İşlem yapmadan önce uygulamada Promosyon Kodu Gir bölümünden yazmanız gerekmekte.
Puanlar ile Hepsiburada, Amazon, A101 gibi bir sürü markadan kupon alabiliyorsunuz stoklarda olması halinde. Ben hepsiburada kodu ve a101 kodu aldım şuana kadar. Steam kodu bile var.
Sitelerindeki açıklama şu şekilde anlık olarak;
Puan Harca, kredi kartlarında biriken puanları birleştirerek harcama avantajı sunar. Puan Harca ile tüm banka ve marka kartlarınızdaki puanları tek bir uygulamada görüntüleyebilir, silinmeden anlaşmalı markalarımızda kullanabilirsiniz.
Ayrıca, Puan Harca ile puanlarınızı ve daha fazla puan kazanmak için çeşitli banka kampanyalarını bir arada takip edebilirsiniz. Hemen indirin özgürce harcayın!
Geçen hafta puanlarımı tiko puana çevirmiştim silinmemesi için;