Neler Yeni

Kredi kartımdan Steam'e 28 bin TL Çekilmiş

saizens

80+
Merhaba arkadaşlar, başıma çok kötü bir olay geldi. 08.02.2023 02:37 Tarihinde Kredi kartımdan Tam tamına 28.800 TL Para çekilmiş 800x36- 36 tane işlem yapılmış ve hiç biri provizyona girmeden direkt eksiye düşmüş yani banka parayı sorunsuz bir şekilde teslim etmiş steame, para gittiği için alamıyoruz kartı kapattım. Şimdi ben bu olayı savcılığa versem nasıl bir sonuç alabilirim? yapan kişi bulunabilir mi, ne gibi bir yol izlemeliyim

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Çok geçmiş olsun da 36 kez 800tl para çekimine nasıl bloke koymamışlar aklım almıyor, hangi banka?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Geçmiş olsun.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Garanti bankası, diğer bankalar provizyona düşürüp bekletiyor, fakat garanti anında veriyor
öyle bir şeyin ihtimali yoktur hocam provizyona para her türlü düşer garantideki hesabımda para 2 gün bekledi hemen bankanızı arayın harcama itirazı yapın 24 saat geçmeden yapmazsanız hak talep edemezsiniz sözleşmede yazıyor bu

saizens

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir şeyin ihtimali yoktur hocam provizyona para her türlü düşer garantideki hesabımda para 2 gün bekledi hemen bankanızı arayın harcama itirazı yapın 24 saat geçmeden yapmazsanız hak talep edemezsiniz sözleşmede yazıyor bu
Hocam hepsi -800 Olmuş banka provizyona koymadan vermiş aradım para maalesef eksi bakiyeye düşmüş an olarak 28.970 tl borcum var

Saintes Maries

80+ Bronze
Arkadaşların dediklerinin yanı sıra tarayıcınızda ödeme bilgileri kısmındaki kart bilgilerini silin.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Hocam hepsi -800 Olmuş banka provizyona koymadan vermiş aradım para maalesef eksi bakiyeye düşmüş an olarak 28.970 TL borcum var
harcama itirazı diyorum hocam böyle bir şey mümkün değil gidin bankayı dava edin bu kadar işlem olurken bana bildirmedi provizyona almadı diye kesin kazanmanız lazım sözleşmede eğer sizin lehinize bir şey yoksa kaybedersiniz ama bu davayı kesin kazanmanız lazım

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Caner Karadağ
Sanal kart neden kullanmadınız ?

Merhaba arkadaşlar, başıma çok kötü bir olay geldi. 08.02.2023 02:37 Tarihinde Kredi kartımdan Tam tamına 28.800 TL Para çekilmiş 800x36- 36 tane işlem yapılmış ve hiç biri provizyona girmeden direkt eksiye düşmüş yani banka parayı sorunsuz bir şekilde teslim etmiş steame, para gittiği için alamıyoruz kartı kapattım. Şimdi ben bu olayı savcılığa versem nasıl bir sonuç alabilirim? yapan kişi bulunabilir mi, ne gibi bir yol izlemeliyim
Bankaya başvurursan para iadesi yapıyorlar diye biliyorum

saizens

80+
harcama itirazı diyorum hocam böyle bir şey mümkün değil gidin bankayı dava edin bu kadar işlem olurken bana bildirmedi provizyona almadı diye kesin kazanmanız lazım sözleşmede eğer sizin lehinize bir şey yoksa kaybedersiniz ama bu davayı kesin kazanmanız lazım
Garanti bankasını şikayet edeceğim, müşteri hizmetlerini defalarca aradığım halde harcama itirazının onaylanmaz çünkü eksi bakiyeye düşmüş bu para onaylanıp alınmış diyor, böyle bir şeyi aklım basmıyor ya 28 bin tl az para değil.

Top Bottom