Değerlendirmiyorum. Seçimden sonra değerlendirebilirim
Çok Doğru Söz Çok İnce AnlayanaDeğerlendirmiyorum. Seçimden sonra değerlendirebilirim
Normal Çek Sonradan TaksitlendirKeşke son kez kablosuz klaveyeyi taksikli nakit avans ile alsaydım 3 gündür çok düşünüyordum![]()
Bilemiyorum herkes farklı şeyler söylüyorlar açıkcası seçim bitesiye kadar kullanmaya'da çekiniyorum neler olucak bitecek stersli bi zamanÇok Doğru Söz Çok İnce Anlayana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal Çek Sonradan Taksitlendir
Seçimden Sonra Ya Batacağız Yada Çıkacağız Ama Bu Yapılanlar Hiç Hoş Değil İnsanların Yararına Değil YaniBilemiyorum herkes farklı şeyler söylüyorlar açıkcası seçim bitesiye kadar kullanmaya'da çekiniyorum neler olucak bitecek stersli bi zaman
Zaten Merkez Bankası Milletin Yararına Hiç bir şey Yapmıyor 70Bin Ve Üzeri Kredileri Bile 12 Aydan Yukarı Taksit Yapmıyorlar ArtıkArkadaşlar ekepeli arkadaşlar gelmeden şunu da şuraya bırakayım. Çünkü bugün bu durumu özel bankalar hukumete karşı bilerek yapıyor demişlerdi. Buyrun Merkez bankası kendi yapmış :
Valla hocam bugün 70K kredi çektim. 12 ay gerçekten üstünü vermiyor. Bazı bankalar hiç vermiyor. Mesele şu ki Dolar şuyan 19.81 seviyesinde 20.59 seçimden bu zamana kadar 30 kuruş arttı ve altın 1247 seviyelerinde ufaktan topluyorum.Zaten Merkez Bankası Milletin Yararına Hiç bir şey Yapmamış 70Bin Ve Üzeri Kredileri Bile 12 Aydan Yukarı Taksit Yapmıyorlar Artık![]()
Bankaların Bazıları Seçimden Sonra Kamu Bankalarıda Kapatır Çok Açılma Sonra Ödemekte Zorlanırsınnezamandan itibaren geçerli olacak? şuanda çekim yapabiliyorum ziraatten
Allah Herkezin Yardımcısı Olsun Valla İyice Batıyoruz Artık Zihniyetin Değişmesi Lazım Neyse Ağzımı Bozacam Şimdi Gerek YokValla hocam bugün 70K kredi çektim. 12 ay gerçekten üstünü vermiyor. Bazı bankalar hiç vermiyor. Mesele şu ki Dolar şuyan 19.81 seviyesinde 20.59 seçimden bu zamana kadar 30 kuruş arttı ve altın 1247 seviyelerinde ufaktan topluyorum.