Neler Yeni

Kredi kartıyla sigara satışı yapmamanın cezası var mı?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
hocam nasıl hakkı? devlet izin vermiyor konu tartışmaya kapalı. gitsin kar edemiyorum diye devlete dilekçe versin cimere yazsın bu onun sorunu halkın değil.
Pos cihazı alırken sözleşmede bunu kabul ediyor zaten kar etsin etmesin banka kartı ve kredi kartıyla vermek zorunda.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
hocam nasıl hakkı? devlet izin vermiyor konu tartışmaya kapalı. gitsin kar edemiyorum diye devlete dilekçe versin cimere yazsın bu onun sorunu halkın değil.
efe bakkal olayını bilir misin dostum feministlere su satmadı şikayet edildi ama reddedildi diye biliyorum bu da onun gibi düşünebilirsin adamın dükkanı ve nasıl satış yapacağına o karar verir

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Neyse çok tartışmayalım Tüketici hakem heyetine ve ticaret bakanlığına gerekli başvuruları yaptım.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Eğer kredi kartı geçen bir yer ise ve sigara satmıyorsa şikayet et, bakanlık gerekeni yapsın. 1 tl ekleme olayıda yasak, denk gelince şikayet edin.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Eğer kredi kartı geçen bir yer ise ve sigara satmıyorsa şikayet et, bakanlık gerekeni yapsın. 1 TL ekleme olayıda yasak, denk gelince şikayet edin.
kredi kartı var ya satış yapıyor sadece sigara vermiyormuş beyefendi.

efe bakkal olayını bilir misin dostum feministlere su satmadı şikayet edildi ama reddedildi diye biliyorum bu da onun gibi düşünebilirsin adamın dükkanı ve nasıl satış yapacağına o karar verir
ben kredi kartına satış yapmamasına bir şey demiyorum sigara satarken 1tl fazla ücret almasından bahsediyorum. böyle bir hakkı yok ve tespit edildiği zaman ceza verilmesi gerekiyor. bukadar yaygın olması işin garip yanı devlet hiçmi ceza kesmiyor ? büyük marketler dışında gerçekten hiçbir markette 1tl kesmeyenine denk gelmedim.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
yusuf ecer

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
ben kredi kartına satış yapmamasına bir şey demiyorum sigara satarken 1tl fazla ücret almasından bahsediyorum. böyle bir hakkı yok ve tespit edildiği zaman ceza verilmesi gerekiyor. bukadar yaygın olması işin garip yanı devlet hiçmi ceza kesmiyor ? büyük marketler dışında gerçekten hiçbir markette 1tl kesmeyenine denk gelmedim.
Hocam şikayet etmiyolar ki :(

TahinPekmez

80+ Silver
Satıcılara kalsa sigara ve ekmek satmazlar çünkü kārı az. Müşteri kaçmasın diye satarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,450
Üyeler
165,676
Son üye
Henrickson Simon
Top Bottom