Neler Yeni

Kredi kullanmak için doğru zaman mı?

kasser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güray yılmaz
50000 tl krediyi 36 ay vadede 78000 tl civarı geri ödeyebiliyorum. Krediyi kullanıp ihtiyaçlarımı karşılamalı mıyım? Ya da kredi kullanmayıp bu parayı elde edebileceğim farklı bir yol var mıdır? Alacağım ürünlere taksit yapılıyor olsaydı onu da düşünürdüm ancak şu an yalnızca nakitle alabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
50000 TL krediyi 36 ay vadede 78000 TL civarı geri ödeyebiliyorum. Krediyi kullanıp ihtiyaçlarımı karşılamalı mıyım? Ya da kredi kullanmayıp bu parayı elde edebileceğim farklı bir yol var mıdır? Alacağım ürünlere taksit yapılıyor olsaydı onu da düşünürdüm ancak şu an yalnızca nakitle alabiliyorum.
çalışıp biriktir işte

Reyconjeff

80+ Bronze
Taksitleri ödeyebilme imkanın varsa bu zamanda kredi büyük imkan ve üstelik yeni banka politikalarından dolayı herkese bol keseden kredi vermiyorlar.

kasser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güray yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Öğrenciyim bu parayı 3-4 ayda zor kazanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aylık yaklaşık 2200 TL ödemesi oluyor. Altından kalkabileceğimi düşünüyorum.
altından kalkamayacağın krediye hiç girme saç baş yoldurur hocam yapma bu hatayı yavaş yavaş ihtiyaçlarını karşıla yoksa adamı delirtir bu illet ödeyebilirsin çok iyi imkan ama zorlanırsan gerçekten sinir stres yapıyor dert oluyor insana

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
gerçek anlamda sürekli çalıştığın bir iş varsa yani yarın bir gün çıkacağın bir iş değilse alınabilir ama tecrübe olarak söyleyeyim pişman olursun o krediyi iyi değerlendiremeyip boş bir harcama yaparsan çok pişman olursun hem 28 bin tl fark ödemek de az değil bu arada çok fazla bi fark var faiz yüzdesi fazlaymış zorunda değilsen bulaşma

TahinPekmez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Öğrenciyim bu parayı 3-4 ayda zor kazanırım.

Aylık yaklaşık 2200 TL ödemesi oluyor. Altından kalkabileceğimi düşünüyorum.
Bende öyleyim. iPhone 13 istiyorum diye kasım başına kadar çalışmak zorundayım :D Dostum maalesef konfor alanımızdan çıkmadıkça olmuyor ya :/ Zor tabii.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kredi alma çalışıp paranı biriktir diyenlerin yaş 13 falan herhalde. Türkiye'de kredi çekilmeden ne yatırım yaparsın ne ticaret yaparsın ne araba alırsın ne de ev alırsın :D Eğer altından kalkabileceğine eminsen kredi çek derim.

Ek olarak kredi çekmek için en mantıklı zaman diye bir şey kalmadı. Artık ne kadar erken davranırsan o kadar iyi oluyor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Hangi banka bu? 36 aya göre faizi düşük geldi baya

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
3 yıl sonra 76k bile değersiz gelecek hem aylık 2200₺ ödeyebilirim diyorsan al bence burada para biriktirip hiçbir şey alamazsın ben bu aralar iPhone almak için biriktiriyordum şimdi o paraya Xiaomi bile zor buluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,400
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom