Neler Yeni

Kredi taksidini kredi kartıyla ödeme

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
a l p e r
Beyler şimdi babamın faizi yüksek bir kredisi var.

Bende 30k arkadaşımda da 50k limitli kredi kartı var. Biz bankaya gidip ya da ne biliyim mobilden falan o krediyi komple kapatabilir miyiz? 3 adet farklı banka var toplamda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapatırsın da kredi kartıyla ödeme yaparsan kredi kartına da baya faiz biner.
Babamın kredi faizi daha fazla. Ben sadece boyle bı ödeme yöntemi olup olmadigini merak ettim. Ayrıca ay başında kart borçlarını geri ödeyeceğiniz için sorun yok

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Babamın kredi faizi daha fazla. Ben sadece boyle bı ödeme yöntemi olup olmadigini merak ettim. Ayrıca ay başında kart borçlarını geri ödeyeceğiniz için sorun yok
Kredi kartı limitini direkt nakit olarak da çekebiliyorsun. Direkt olmasa bile nakit çeker yine ödersin ama o nasıl bir faiz ki kredi kartı faizinden çok 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Koray
Öyle alışveriş yapar gibi kredi kartından borcu ödeyemezsiniz. Kredi kartındaki limiti nakit avans olarak alıp ödeyebilirsiniz tabii ki. Bununda faizi aylık %4,42.

Bu şekilde biliyorum, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin birlikte öğrenelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi kartı limitini direkt nakit olarak da çekebiliyorsun. Direkt olmasa bile nakit çeker yine ödersin ama o nasıl bir faiz ki kredi kartı faizinden çok 😅
Kanka 70 bin TL kredi çekmiş 12 ay olmus para sana 150k hani 150 bini faiziyle aylık 10 10 odeyecegimize bı şekilde 70k bulup krediyi kapatma derdindeyiz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kanka 70 bin TL kredi çekmiş 12 ay olmus para sana 150k hani 150 bini faiziyle aylık 10 10 odeyecegimize bı şekilde 70k bulup krediyi kapatma derdindeyiz
O zaman eline ay başı para geçince kalan krediyi kapatırsın, kredi kartını boşver bence. Tüm faizler yüksek çünkü şuan birinden kaçacağım derken öbürü faiz koyar 😀

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Turhan Işık
Kartınızla indirimlerde uygun fiyata ürün yakayıp -alabiliyorsanız peşine taksitle alarak- sarı siteden satacaksınız.

Bu akşamı değerlendirin. Böylece belki 70'e aldığınız malı 70'e satıp minimum zararla çıkabilirsiniz.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Mümkün tabii ki ama bence hiç mantıklı değil. Faizi çok yüksek dediğin kredinin aslında kredi kartı faizinden pek farkı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
a l p e r
Kartınızla indirimlerde uygun fiyata ürün yakayıp -alabiliyorsanız peşine taksitle alarak- sarı siteden satacaksınız.

Bu akşamı değerlendirin. Böylece belki 70'e aldığınız malı 70'e satıp minimum zararla çıkabi
Bunu iş yerinden bir arkadaşta soyledi tanıdık kuyumcu varsa karttan çekin altın almış gibi o da size nakit para versin dedi bana da mantıklı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkün tabii ki ama bence hiç mantıklı değil. Faizi çok yüksek dediğin kredinin aslında kredi kartı faizinden pek farkı yok
Kredi kartından 80k nakit çeksek 160k olmaz ayrieten dediğim gibi ay başında kartın asgarisinden fazla para yatircaz

Amacımız borç ödemek degil faizi ödememek

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN

Faiziyle beraber 150k olan krediyi nasıl 70k olarak kapatabileceksiniz onu anlamadım? O krediyi kapatabilmeniz için 150k ödemeniz gerekmez mi? O süreçteki faizi nasıl sildiriyorsunuz? Ben mi yanlış anlıyorum?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Faiziyle beraber 150k olan krediyi nasıl 70k olarak kapatabileceksiniz onu anlamadım? O krediyi kapatabilmeniz için 150k ödemeniz gerekmez mi? O süreçteki faizi nasıl sildiriyorsunuz? Ben mi yanlış anlıyorum?
harbiden onu bende anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
a l p e r
harbiden onu bende anlamadım
70k kredin 12 ay vadeyle 150k oldu bu 12 boyunca odersen eğer, ha yok ben şimdi kapaticam diyosan erken kapama diyosunuz 70-77k ödeyip kapatıyosunuz. Erken kapama yani

50k kredi cektiniz şuan mesela 6 ayda 100k oldu ama yarın komple kapatmak isterseniz 55k ödeyip kapatabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,500
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom