Bu siteyi biyerden gördüm ve girdim güzel kazandırdı ödeme aldığını söyleyen kişiler var bende ödeme istedim fakat galicia Arjantin merkez bankasına 2480 tl göndermem gerekiyormuş bu ödeme geri bana geleceği söylendi sizce bunu yapmalımıyım
Bana dolandırıcı gibi geldi krentex yazısı bile çok kolpaBu siteyi biyerden gördüm ve girdim güzel kazandırdı ödeme aldığını söyleyen kişiler var bende ödeme istedim fakat galicia Arjantin merkez bankasına 2480 TL göndermem gerekiyormuş bu ödeme geri bana geleceği söylendi sizce bunu yapmalımıyım
Dolandırıcı yüksek ihtimalle. Krentex yazısından verdikleri bilgilere kadar her şey bayağı kolpaBu siteyi biyerden gördüm ve girdim güzel kazandırdı ödeme aldığını söyleyen kişiler var bende ödeme istedim fakat galicia Arjantin merkez bankasına 2480 TL göndermem gerekiyormuş bu ödeme geri bana geleceği söylendi sizce bunu yapmalımıyım
kesinlikle olta kanmayın böyle şeylereBu siteyi biyerden gördüm ve girdim güzel kazandırdı ödeme aldığını söyleyen kişiler var bende ödeme istedim fakat galicia Arjantin merkez bankasına 2480 TL göndermem gerekiyormuş bu ödeme geri bana geleceği söylendi sizce bunu yapmalımıyım