Neler Yeni

Kripto alım-satım için uygulama

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar arayüzü kolay olan mobilden kullanmak için hangi uygulamayı kullanmalıyım ios için.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
dostum binance tr kullanabilirsin birkaçtane bankadan oraya para transferi yapabilirsin binance trde bulunmayan coinler binance borsasında bulunuyor istersen binance trden, binance borsasına kripto veya usdt(tether) transferi yapabilirsin yutubda transferlerle ilgili birçok video var ordan öğrenerek yapabilirsin.

Juiclair0

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum binance tr kullanabilirsin birkaçtane bankadan oraya para transferi yapabilirsin binance trde bulunmayan coinler binance borsasında bulunuyor istersen binance trden, binance borsasına kripto veya usdt(tether) transferi yapabilirsin yutubda transferlerle ilgili birçok video var ordan öğrenerek yapabilirsin.
teşekkür ederim dostum

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Arayüzü en kolay olan paribu kanka bende paribu kullanıyorum

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Ben kullanıyorum gayet kolay bankadan tl yükleme işlemi falan

byiyuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran Yılmaz Yücel
Binance kullanabilirsin. Ayarlardan "Lite" özelliğini açarak daha basit bir arayüz ile kullanırsın. Paribu'da kullanabilirsin fakat Paribu'nun sistemi sıklıkla kilitlendiği için satış ve alış yaparken sorun oluyor. Önerim Binance.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Ben BTCTurk kullanmıştım, ondan başkasına da güvenememiştim. Kullanımı da rahat bence.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Binance ve BTCtürk kullanıyorum. Arayüz bakımından BTCtürk daha kolay yeni başlayanlar için. Paribuyu da öneriyorlar deneyimlemedim ama ona da bakabilirsin.

Top Bottom