18 yaşında olmadan annemin hesabından fln yaparsam ne olur?Öncelikle en az 18 yaşında olmalısın en baştan belirteyim
Matriksi fln kullanmayı bilmem mi lazımÖncelikle en az 18 yaşında olmalısın en baştan belirteyim
Yapma.18 yaşında olmadan annemin hesabından fln yaparsam ne olur?
Dediğim gibi 18 yaşında olmalısınneden
Neden sorusunun cevabı değil.Dediğim gibi 18 yaşında olmalısın
Kripto para sitelerine kayıt olmak çok zor, yüz doğrulaması falan istiyor. Babasının adına bu şekilde hesap açıp yapabilir fakat yasal değilNeden sorusunun cevabı değil.
21 yaşında olan akrabamı ikna edip girebilirim de zaten ben öyle binlerce lira yatırmam.Düşük miktarlar yatırıp bu işleri öğrenirim ve ilerde tecrübe olur diye düşünüyorumKripto para sitelerine kayıt olmak çok zor, yüz doğrulaması falan istiyor. Babasının adına bu şekilde hesap açıp yapabilir fakat yasal değil
Amaç işi öğrenmekse deneme fonu kullanabilirsiniz gerçek bir para kazanma kaybetme derdiniz olmadan böyle yapsaymışım bu kadar kar edermişim dersiniz işi biraz öğrenirsiniz.21 yaşında olan akrabamı ikna edip girebilirim de zaten ben öyle binlerce lira yatırmam.Düşük miktarlar yatırıp bu işleri öğrenirim ve ilerde tecrübe olur diye düşünüyorum