Neler Yeni

PC TOPLAMAYI NASIL ÖĞRENİRİM ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Gayet de komplike bir şey :) Yani sadece MHz yüksek=iyi / CL düşük=iyi / Daha fazla VRAM iyi bir şey... gibi bilgileri bilmek pek zor değil ama sebeplerini ve teknik bilgileri bilmek kolay değil.

senin düşündüğünden çok daha komplike, hatta o kadar komplikeki bir şeyi kendin deneyim etsen bile sonuca varamıyorsun. Bu foruma amd mi yoksa nvidiamı konusu aç, bu konulardan 1000 tane açılmış olsa bile 100 den fazla mesaj, tartışma, fikir ayrılıkları, deneyim edenler gibi çok fazla yorum olucak ama ben sana sonucu şöyleyeyim kim hangi tarafı savunursa savunsun bu sorunun cevabı çıkmayacak.

Arkadaşlar adam pc toplamayı öğrenmek istiyor bilgisayar mühendisi olmak istemiyor siz çok komplike düşünüyorsunuz bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Arkadaşlar adam pc toplamayı öğrenmek istiyor bilgisayar mühendisi olmak istemiyor siz çok komplike düşünüyorsunuz bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok.
niye biz bilgisayar mühendisimiyiz? Sadece Bilgisayar toplamanın basit değil komplike olduğunu söylemeye çalışıyorum. Mesela anakartta adam önce intel içinmi amd içinmi diye öğrenicek, ddr4 mü yoksa ddr5 anakartmı diye öğrenicek, ramlerin mhz değerleri anakrt ile uyumlu mu? diye kontrol edicek am4 mü yoksa am5 anakrtmı diye öğrenicek, kaç faz diye öğrenicek, bu saydıklarım basit şeyler daha sadece ankartı söyledim ve belki %50 sini anca söyledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,649
Üyeler
162,845
Son üye
Levcravchenko0
Top Bottom