EvetKâr oranı iyi mi?
Girmeye değer mi?
Borsadan daha mı iyi?
İyiyse tavsiye ettiğiniz kripto para siteleri veya uygulamaları nelerdir?
Anlaşıldı peki sizce güvenilir tavsiye ettiğiniz kripto sitesi veya uygulaması var mı?Evet
Bende bu yolculuğa 2021 boğasında başlamış ayı gelince bırakmıştım 4ay civarı çok aktif bir şekilde araştırıyorum.
tabii ki girilir
Kesinlikle çok daha yüksek kar oranlarından dolayı
Binance borsa olarak kullanabilirsin araştırma için bi çok indikatör vs. var coinmarketcap ten her türlü coini arzı piyasa değerini haberleri takip edebilirsin
SÜREKLİ ARAŞTIR
YTD
En güveniliri Binance. Şöyle düşün; Binance bugün batsa kripto diye bir şey kalmaz, o kadar yani. Kucoin, MEXC ve Gate IO da daha popüler olmamış potansiyel kripto paraları bulabileceğin yerler.Anlaşıldı peki sizce güvenilir tavsiye ettiğiniz kripto sitesi veya uygulaması var mı?
Kripto işinden iyi anlayan sürekli haberler yollayan grup ve uzmanları tavsiye eder misiniz?
Tavsiye ettiğin Uzman var mı peki?En güveniliri Binance. Şöyle düşün; Binance bugün batsa kripto diye bir şey kalmaz, o kadar yani. Kucoin, MEXC ve Gate IO da daha popüler olmamış potansiyel kripto paraları bulabileceğin yerler.
''Uzman'' diye geçinen tiplere çok güvenmeyin derim. Kendi araştırmanızı yapıp almak en mantıklısı ama benim takip ettiğim Kripto Teknik var. Muhabbetlerini de seviyorum, arada güzel coinler de veriyorlar.Tavsiye ettiğin Uzman var mı peki?
gunde 1k ayda 30 k yapar knk ıyı para askerı ucretın 2 katı neredeyseGençler marjin kaldıraçlı işlemlerde günlük 20-30 dolar (çorba parası) kazanabileceğimiz bir taktik var mı?
Kripto dmr favorimdir ytb telegram xKâr oranı iyi mi?
Girmeye değer mi?
Borsadan daha mı iyi?
İyiyse tavsiye ettiğiniz kripto para siteleri veya uygulamaları nelerdir?
Öyle olmuyir bi gün 500 600 tl kazanıyorsan bi gün eksilerde geziyirsun dün gece mesela-550 tl idi zararım şuan -100 bi gün önce 400tl kar etmiştim. Yani öyle sürekli kar kar yok bazende giren girecek. Uzmanlara bencede pek güvrnme arkadaşın dediği gibi kendi araştırmanı yap ona göre al ve duygusal olma, dik başlı olma. Ben btctürk kullanıyorum bu aradauygulama olarak en ıyısı bınance ben 1 senedır kullanmıyoorum ama guzel para bıarakmıstı zamanında suan ne durumda bılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
gunde 1k ayda 30 k yapar knk ıyı para askerı ucretın 2 katı neredeyse