Neler Yeni

Kripto Para işine girmek mantıklı mı?

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Semih Kandıraz
Kâr oranı iyi mi?
Girmeye değer mi?
Borsadan daha mı iyi?
İyiyse tavsiye ettiğiniz kripto para siteleri veya uygulamaları nelerdir?

Kâr oranı iyi mi?
Girmeye değer mi?
Borsadan daha mı iyi?
Evet
Bende bu yolculuğa 2021 boğasında başlamış ayı gelince bırakmıştım 4ay civarı çok aktif bir şekilde araştırıyorum.
tabii ki girilir
Kesinlikle çok daha yüksek kar oranlarından dolayı
Binance borsa olarak kullanabilirsin araştırma için bi çok indikatör vs. var coinmarketcap ten her türlü coini arzı piyasa değerini haberleri takip edebilirsin
SÜREKLİ ARAŞTIR
YTD

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Semih Kandıraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet
Bende bu yolculuğa 2021 boğasında başlamış ayı gelince bırakmıştım 4ay civarı çok aktif bir şekilde araştırıyorum.
tabii ki girilir
Kesinlikle çok daha yüksek kar oranlarından dolayı
Binance borsa olarak kullanabilirsin araştırma için bi çok indikatör vs. var coinmarketcap ten her türlü coini arzı piyasa değerini haberleri takip edebilirsin
SÜREKLİ ARAŞTIR
YTD
Anlaşıldı peki sizce güvenilir tavsiye ettiğiniz kripto sitesi veya uygulaması var mı?
Kripto işinden iyi anlayan sürekli haberler yollayan grup ve uzmanları tavsiye eder misiniz?

Anlaşıldı peki sizce güvenilir tavsiye ettiğiniz kripto sitesi veya uygulaması var mı?
Kripto işinden iyi anlayan sürekli haberler yollayan grup ve uzmanları tavsiye eder misiniz?
En güveniliri Binance. Şöyle düşün; Binance bugün batsa kripto diye bir şey kalmaz, o kadar yani. Kucoin, MEXC ve Gate IO da daha popüler olmamış potansiyel kripto paraları bulabileceğin yerler.

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Semih Kandıraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En güveniliri Binance. Şöyle düşün; Binance bugün batsa kripto diye bir şey kalmaz, o kadar yani. Kucoin, MEXC ve Gate IO da daha popüler olmamış potansiyel kripto paraları bulabileceğin yerler.
Tavsiye ettiğin Uzman var mı peki?

OMNCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Can Bey
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,PC
Gençler marjin kaldıraçlı işlemlerde günlük 20-30 dolar (çorba parası) kazanabileceğimiz bir taktik var mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
uygulama olarak en ıyısı bınance ben 1 senedır kullanmıyoorum ama guzel para bıarakmıstı zamanında suan ne durumda bılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençler marjin kaldıraçlı işlemlerde günlük 20-30 dolar (çorba parası) kazanabileceğimiz bir taktik var mı?
gunde 1k ayda 30 k yapar knk ıyı para askerı ucretın 2 katı neredeyse :)

Kâr oranı iyi mi?
Girmeye değer mi?
Borsadan daha mı iyi?
Kripto dmr favorimdir ytb telegram x
Kripto messide ytb telegram x
Bu ikisine bakiyorum
Kriptosözülük sohbet grubu var telegramda
Her insanla fikir alisverisine girerim ben
Kendi suzgecimden gecirir kararimi veririm.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Eren
uygulama olarak en ıyısı bınance ben 1 senedır kullanmıyoorum ama guzel para bıarakmıstı zamanında suan ne durumda bılmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

gunde 1k ayda 30 k yapar knk ıyı para askerı ucretın 2 katı neredeyse :)
Öyle olmuyir bi gün 500 600 tl kazanıyorsan bi gün eksilerde geziyirsun dün gece mesela-550 tl idi zararım şuan -100 bi gün önce 400tl kar etmiştim. Yani öyle sürekli kar kar yok bazende giren girecek. Uzmanlara bencede pek güvrnme arkadaşın dediği gibi kendi araştırmanı yap ona göre al ve duygusal olma, dik başlı olma. Ben btctürk kullanıyorum bu arada

Top Bottom