Kripto Para/Mining Haterları

Gereksiz insanlarla (not you) tartışmaya girmeyeceğim, üç beş bir şey yazıp çıkacağım. İnşallah 15 doları görürüz ekran kartı fiyatları tavan yapar ülkeye ekran kartı getiremez olunur tez zamanda inş. :) 🐑

Gereksiz insanlarla (not you) tartışmaya girmeyeceğim, üç beş bir şey yazıp çıkacağım. İnşallah 15 doları görürüz ekran kartı fiyatları tavan yapar ülkeye ekran kartı getiremez olunur tez zamanda inş. :) 🐑
Bu nasıl bir kafa :D

Just Wow wohowhow.

insanların mininge laf etmesi normal çünkü istediği ürüne ulaşamıyorlar. Ulaşmak için de tabii ki elinden geleni yaparak isyan edecek ve düşünce de sevinecek normal şeyler bunlar.

Son düzenleme:
Kripto miningciler yüzünden donanımların fiyatları yükseldi. İnsanlar doğal olarak cephe aldı. Bu sadece bizim ülkede olduğunu sanmiyorum küresel çapta da ses getirdi. İnsanların bu durumda kötü dusunmesi normal. Soylemler sizi rahatsız ettiyse yakın zamanda bir miktar para kaybettinizi düşünüyorum. Bana kalırsa sinirinizi insanlardan çıkartmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende miningciler yüzünden donanım toplayamayanlardanım. Haklı olarak bu isi bu noktaya getirenlerin zarar etmesiyle donanımların rahatlatacagini düşünüyorum.
Dostum yaşadığın ülkede ekonomi batık ve Dolar 8.50 euro 10.5 ne bekliyorsun ? En basitinden 1 Ryzen işlemci 2-2.500 TL anakartla rami ekleyince zaten 4-5 bin oluyor. Ekran kartlarını hazır sistem içerisinde aldığında 6-7 bine denk geliyor gayet normal fiyat. Kızılacak birisi varsa mining değil ekonomi ve TCMB başkanları/bakanları.

Tüm dünyada böyle durum önceden 500 cpu üretiliyorsa şuan 70-80 adet. Çipset sıkıntısı diye arat çıkar haberleri.

Ekran kartı stok sorununun sorumluları çip üreticileri + Nvidia ve AMD

Minerlar - Yatırımcılar bu işten para kazanmaya çalışıyorlar.
Minerların hepsi 100 kart ile kazım yapmıyor , 3-4 kart ile kazım yapan kişileri suçlu bulmanın bir yararı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri