Fordon Greeman
80+ Bronze
Başlıkta da belirttiğim gibi yeni açıklamaya göre kripto para mevzusuna bir el atılacağı söylenmiş. Sonuçları nasıl olacak acaba?
Zaten hep vardı vergisini ödeyenler var (Büyük yatırım yapanlardan)Başlıkta da belirttiğim gibi yeni açıklamaya göre kripto para mevzusuna bir el atılacağı söylenmiş. Sonuçları nasıl olacak acaba?
Alıntıyı görüntüle
#MadencilerekrankartlarımızırahatbırakınmilletaçaçsistemtoplamakistiyorBaşlıkta da belirttiğim gibi yeni açıklamaya göre kripto para mevzusuna bir el atılacağı söylenmiş. Sonuçları nasıl olacak acaba?
Alıntıyı görüntüle
Ben de her ne kadar bilgisayar toplamak istesem de yapılan yanlışı savunmak istemiyorum. Ne 2. el arabaya ne de miningcilere bu şekilde bir vergi gelmemeli bana kalırsa. Sistem toplayabilmemiz için yapılabilecek onca çözüm var ama vergi bunlardan biri değil bence. İşimize gelir mi gelir tabi ama sonuçta savunmamamız gereken bir durum olduğu da aşikar.İnş gelir de rahat sistem toplarız
Sanmıyorum, sadece daha resmileştirir. Kriptolara bir etkisi olmayacağından pek bir fark olacağını sanmam.Vergi, bu işe duygulan güveni arttır bence.