Genel olarak iyi. Ama modele göre farklılık gösterir.
hocam sizce m2000 setli bisiklet hala alınır mımodelden modele değişir ama shimano tourney set tavsiye etmem onlarda genelde tourney oluyor
altus m2000 çokta iyi değildir ama fiyata bağlı olarak iş görür acera bulunabilirse o daha mantıklıhocam sizce m2000 setli bisiklet hala alınır mı
mesela 10 bin bandında force 770 düşünüyorum benaltus m2000 çokta iyi değildir ama fiyata bağlı olarak iş görür
10k bandına alınır ama 2.el alivio setli vs da temiz şekilde bulunur gibi o bantda hattaki zorlasan deore bile çıkar 2.el olarak tercih edermisini bilmemmesela 10 bin bandında force 770 düşünüyorum ben
birkaç tane sıfır ve ikinci el model önerebilir misiniz10k bandına alınır ama 2.el alivio vs..da temiz şekilde bulunur gibi o bantda
hangi model bütçeKron marka alınır mı sizce?
bakmam lazım hocam sıfır olarak fikrim yok ama ikinci el bakayımbirkaç tane sıfır ve ikinci el model önerebilir misiniz
teşekkürler bekliyorumbakmam lazım hocam sıfır olarak fikrim yok ama ikinci el bakayım
hocam şuan sahibindende gözüme pek çarpan olmadı ama karıştırınca birde facebook gruplarında vs. çoğu zaman o paralara deore setli bisikletlerin satıldığını gördüm bir grupta geçen gün bmw cruisebike mavi olandan 9000tlye sattılar dediğim gibi karıştırmak lazım 2.el içinteşekkürler bekliyorum