Neler Yeni

🔥İndirim Kron Tx 150 bisiklet 8 bin Tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
ömer
Doğru gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 Kadro oturur.
Oturur derken?
Aga 1 80 e göre küçük kalıyor intetten baktığıma göre

Bilen kişiler toplanmış yoruma sorayım 10 k bütçe ile ne alınır
10k ya amazondaki modelleri incele çok var indirimde
Depomada her tür frene sahip bisiklet var, bazısı disk fren, bazısı hidrolik, bazısıda pabuç fren ve bisiklette yüzey alanı küçük olduğundan, en etkilisi hidroliktir ama kullanıcak kişi eğer yokuşlu yerde oturuyorsa, 70-80 kilodaysa fren kesin sorun yaratır. İyide trafikte olduğunu düşün ve aniden araç çıktı karşına, kilolusun ve yokuş aşağı gidiyorsun, malesef pabuçlu frenle geçmiş olsun, durması çok zor. Kaza geliyorum demez. Hidroliği kampanaya çeviren hiç görmedim ama disk freni, hidrolik disk yapan çok gördüm.

Motorsikletle bir değil, aktif motorsiklet kullanıcısı olduğumdan, fren konusunda sorun yaşamıyorum, az bakımlı olsa bile çok kolay durur, birde motor freni var motorsikletlerde çünkü bisikletle, aynı bölümde değil bunlar
He tm😁

Aga 1 80 e göre küçük kalıyor intetten baktığıma göre

Bilen kişiler toplanmış yoruma sorayım 10 k bütçe ile ne alınır
Küçük kalmıyor hocam

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Disk frenden olsa bir nebze, en iyisi hidroliktir ama pabuçlu frenle yokuş aşağı sen rüyanda inersin belki. Hidrolik frenin en iyisi olduğunu velede söyle o bile bilir. Yaş mı, komik misin veya komik olmaya mı çalışıyorsun. 16 yaş altı çocuk olduğun o kadar belli ki.

1 milyonluk bisiklete pabuç fren koyanın salaklığından bize ne, demek ki kazıklamak amaçlı üretilmiş.

Abisi en pahalısı en iyisi diye bir şey yok, bilmiyorsun bari boş konuşma. Verdiğin örnek zaten bilgisiz olmadan belli.
Pabuç frenin maliyeti az. Bir sorun olsa falan çok ucuza yaptırırsın kendin bile yaparsın ama mekanik disk fren XC150 var amcamda ben kullanıyorum genelde sürekli tamirci görüyor bisiklet bir de bi hayli pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Teknoloji
Pabuç frenin maliyeti az. Bir sorun olsa falan çok ucuza yaptırırsın kendin bile yaparsın ama mekanik disk fren XC150 var amcamda ben kullanıyorum genelde sürekli tamirci görüyor bisiklet bir de bi hayli pahalı.
Mekanik disk freni, balatasını, tesisatını kendim değiştiririm. Bakımınıda kendim yapıyorum. Hidrolik olanı ise sadece yağ istiyor, bakımı daha az olur. Basit tamiri aslında, biraz anlıyorsanız kolayca yapılıyor

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Kadir
Bi bisiklet alacaktım onda bilr bir ton sorun var aga napcaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Uğur Mert Yılmaz
Elimde focus fat boy alman bisiklet var 30 vites hidrolik kullanmıyorum artık sizce ne eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,619
Üyeler
172,524
Son üye
krai