Neler Yeni

Kronik sinüzit ağrıyı kesin hafifleten uygulamalar

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar her yıl 2 kere mevsim geçişlerinde deli dehşet bir şekilde sinüzitim baş gösteriyor papatya buharı tuzlu su sıcak kompres hiçbir şey fayda etmiyor en son çare olarak sinüzit kapağı ameliyatı olmayı düşünüyorum aranızda sinüzit olup her seferinde kullandıgı bir yöntemi olan var mı ağrılar için

CharlesPolat

80+ Bronze
arkadaşlar her yıl 2 kere mevsim geçişlerinde deli dehşet bir şekilde sinüzitim baş gösteriyor papatya buharı tuzlu su sıcak kompres hiçbir şey fayda etmiyor en son çare olarak sinüzit kapağı ameliyatı olmayı düşünüyorum aranızda sinüzit olup her seferinde kullandıgı bir yöntemi olan var mı ağrılar için
Sıcak duş

eneskaya6

80+ Silver
Kac sene önce liseye giderken inanılmaz bir şekilde sinüzit olmuştu. Sağ gözümü acamıyordum günlerce. bi hafta kadar asağıda ki yöntemlere dikkat ettim ve bi gün lavaboya gidip burnumda ki akıntı cıkmaya baslamisti o kadar sene gecti hala aklımda burnumdan 3-4 avuc dolusu kadar mukus cıktı o günden beri daha olmadı çok şükür.

Sigara iciyorsan mecbur bırakmak ya da azaltmak zorundasın. İcmiyorsan asla sigara dumanında durma.

parfüm sıkma, oda kokuları vs bulunan ortamlardan uzak dur.

Odanı nemli tut gerekirse 100/200₺ ye olan nemlendiricilerden al

alın bölgeni sıcak tut dışarı çıktığın zaman soğuk yemesin bere ile kapatmaya calış hep kaşlarına kadar

sinus temizleme kitleri var onu alıp düzenli olarak uygula ve düzenli olarak buhar uygula.
bunlar ciddi derecede yarar sağlıyor ama bazen ilac desteği almayan gerekebilir kimisinde bunlara ragmen azalmiyor cok gecmis olsun yaşayan bilir cok kotu bisey

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kac sene önce liseye giderken inanılmaz bir şekilde sinüzit olmuştu. Sağ gözümü acamıyordum günlerce. bi hafta kadar asağıda ki yöntemlere dikkat ettim ve bi gün lavaboya gidip burnumda ki akıntı cıkmaya baslamisti o kadar sene gecti hala aklımda burnumdan 3-4 avuc dolusu kadar mukus cıktı o günden beri daha olmadı çok şükür.

Sigara iciyorsan mecbur bırakmak ya da azaltmak zorundasın. İcmiyorsan asla sigara dumanında durma.

parfüm sıkma, oda kokuları vs bulunan ortamlardan uzak dur.

Odanı nemli tut gerekirse 100/200₺ ye olan nemlendiricilerden al

alın bölgeni sıcak tut dışarı çıktığın zaman soğuk yemesin bere ile kapatmaya calış hep kaşlarına kadar

sinus temizleme kitleri var onu alıp düzenli olarak uygula ve düzenli olarak buhar uygula.
bunlar ciddi derecede yarar sağlıyor ama bazen ilac desteği almayan gerekebilir kimisinde bunlara ragmen azalmiyor cok gecmis olsun yaşayan bilir cok kotu bisey
Hocam sinüs rinse kitleri var kullanıyorum ama ağrı azalmıyor papatya buharıda artık buhar denen şey kalmayana kadar içime soluyorum anlık olarak kesiyor ama devamında ağrılar devam ediyor neler neler denedim gece kafama poşet bağlayıp yatmak ağrılı bölgeyi kumaşla sıkı sarıp üstüne şapkayla yatmak çeşitli ilaçlar 2 elektrikli sobanın ortasında gece boyunca sıkı giysi ve battaniyeyle terlemek yok arkadaş yok ancak mevsim geçişinin bitişinde havalar tam şekline oturduğunda kendiliğinden geçiyor ama eziyet elimden hiçbir şey gelmiyor ağrısı cabası internette sinüs kapaklarının alınma ameliyatını gördüm en kötü ona başvuracağım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım gerçekten rezalet bir şey yaşayan bilir

cornlov

80+ Bronze
Mentholbox denilen dışı ahşap içinde mentol kokusu olan sert bişey var. Kutuyu açıp alnına çok hafifçe 1 kez bastırmadan sürüyosun. Migren ve sinüzit ağrılarına iyi geliyor.

Not: Her ürün herkeste aynı etkiyi vermez. Kimisinde alerjik reaksiyona sebep olur. Almak, kullanmak senin hür iradene bağlı ben kendim kullandım ve bende işe yaradı.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mentholbox denilen dışı ahşap içinde mentol kokusu olan sert bişey var. Kutuyu açıp alnına çok hafifçe 1 kez bastırmadan sürüyosun. Migren ve sinüzit ağrılarına iyi geliyor.

Not: Her ürün herkeste aynı etkiyi vermez. Kimisinde alerjik reaksiyona sebep olur. Almak, kullanmak senin hür iradene bağlı ben kendim kullandım ve bende işe yaradı.
teşekkür ediyorum tavsiye için sağlık ocağına danışıp cevaba göre deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,611
Üyeler
169,157
Son üye
ZoRK
Top Bottom