Neler Yeni

Android Kronik sorunu olmayan samsung telefon önerisi

Cabbar40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yıldırım
Samsung marka telefon almayı düşünüyorum şuan elimde j7 pro var ve ekranda mürekkep akması oluştu cepte ufacık baskı sonucu.

Kronik sorunlu olmayan ve güncel bir telefon istiyorum bütçem max 2.200 TL
Galaxy m30s düşünüyorum kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Samsung marka telefon almayı düşünüyorum şuan elimde j7 pro var ve ekranda mürekkep akması oluştu cepte ufacık baskı sonucu.

Kronik sorunlu olmayan ve güncel bir telefon istiyorum bütçem max 2.200 TL
Galaxy m30s düşünüyorum kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Eğer kamerada 4K video kaydı çok önemli değilse A50 daha mantıklı bir tercih olur.

Cabbar40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kamerada 4K video kaydı çok önemli değilse A50 daha mantıklı bir tercih olur.
A50 de düşünmüştüm ama bir arkadaşımda anakartta kronik sorun olduğunu gördüm ekran kapanmıyor ve şarj edilmediği halde usb uyarısı alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
A50 de düşünmüştüm ama bir arkadaşımda anakartta kronik sorun olduğunu gördüm ekran kapanmıyor ve şarj edilmediği halde usb uyarısı alıyor.
Bir arkadaşıma 5-6 ay önce aldırmıştım sorunsuz kullanıyor. Ekrandan parmak izinin geç algılama sorunu olduğunu biliyorum ama donanımsal olarak sorun yaşayanı görmedim. Hangisini beğendiysen alabilirsin iki telefon da gayet iyi :)

Cabbar40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yıldırım
A50 de karar kıldım inşallah sorun olmaz
Parmak izi sorununu da yazılım güncellemesi ile hallettiler diye biliyorum.

Hexter^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Selçuk
2 hafta önce Samsungun kendi sitesinden indirimle Galaxy A9 aldım (2200 ₺) Pili, performansı, kamerası benim için yeterliydi o yüzden aldım. Arka kapak cam, çerçeve metal yani premium hissi olarak eksiği yok.

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
A50 de karar kıldım inşallah sorun olmaz
Parmak izi sorununu da yazılım güncellemesi ile hallettiler diye biliyorum.

Evet parmak izi halloldu bir arkadaşım hatta çok yakın arkadaşım olduğu için bende çok kullandım parmak izi sorunu yakın bir tarihte çözüldü için rahat almanı öneririm her türlü oyunu oynatıyor ve çok güzel bir kamerası var ancak fortnite yüklenmiyor eğer böyle bir düşüncen varsa aklında bulunsun.

Cabbar40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yıldırım
Evet parmak izi halloldu bir arkadaşım hatta çok yakın arkadaşım olduğu için bende çok kullandım parmak izi sorunu yakın bir tarihte çözüldü için rahat almanı öneririm her türlü oyunu oynatıyor ve çok güzel bir kamerası var ancak fortnite yüklenmiyor eğer böyle bir düşüncen varsa aklında bulunsun.
Pubg mobile 4 parmak oyuncusuyum ekran hassasiyeti önemli benim için multitouch ta sorun yoksa a50 alırım
Bu arada hepsiburada dan almayı düşünüyorum

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
Pubg mobile 4 parmak oyuncusuyum ekran hassasiyeti önemli benim için multitouch ta sorun yoksa a50 alırım
Bu arada hepsiburada dan almayı düşünüyorum
Arkadaşım da hepsiburadadan aldı ve oda 4 parmak pubg oynuyor :D not problem yani gönül rahatlığıyla al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,176
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom