🔥İndirim 🔥KS Games 1000 Parçalı Puzzle 137TL🔥

Referal link içeren paylaşımlar
130 liraymış düşünen varsa eğer
Satıcıya baktığımda hepsiburada da çok güzel çeşitleri biraz daha uygun olduğunu gördüm. Ya aratınca çıkmıyor. İrdeleyince denk geldim.

Eser Puzzle 1000 Parça 68X48 cm Peace Of Nature

Eser Puzzle 1000 Parça 68X48 cm Manarola Town

Eser Puzzle 1000 Parça 68X48 cm Kız Kulesi Gün Batımı

Eser Puzzle 1000 Parça 48X68 cm Kaplumbağa Terbiyecisi

Eser Puzzle 1000 Parça 48X68 cm Sorrento Harbour

Emeğimizin karşılığını aldık. 😂

Ekler

• IMG_6050.webp
    IMG_6050.webp
    1.4 MB · Hit: 34
Maşallah hocam ne kadar saatte/günde bitti
Teşekkür ederiz. Ailem de yardımcı oldu. 6 gün sürdü. Devamlı yapmadık tabii ki de. Işık biraz yansıyor. Fotoğraftakinden çok daha güzel. Yenisininde almıştım. Devam etmek istiyorum bir sonrakine. 🤣

Ekler

• IMG_6051.webp
    IMG_6051.webp
    259.7 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
Teşekkür ederiz. Ailem de yardımcı oldu. 6 gün sürdü. Devamlı yapmadık tabii ki de. Işık biraz yansıyor. Fotoğraftakinden çok daha güzel. Yenisininde almıştım. Devam etmek istiyorum bir sonrakine. 🤣
Bana da bir tane ilk basamak olarak 500 parçalık falan lazım kardeşimle yapalım değişiklik olsun ama bi f/p bulamadım bu 1 k parçalı çok geliyor bize hem bir yerden başlayıp bırakılanacak alanda yok

Bana da bir tane ilk basamak olarak 500 parçalık falan lazım kardeşimle yapalım değişiklik olsun ama bi f/p bulamadım bu 1 k parçalı çok geliyor bize hem bir yerden başlayıp bırakılanacak alanda yok
Güzel düşünmüşsün. 500 parça çok uzun sürmez yapması. 100-200TL arasına bulabilirsin.

Geri