🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

İps glow ile ışık sızması farklı şeyler değilmidir ben dilim döndüğünce ifade etmeye çalıştım. İps glowda yok denecek kadar az
hayırlı olsun güle güle kullanın ekranın görüntüsünü karanlıkta atabilirmisiniz imkan varsa.

Hocam limitim 10k civarı sağlam bir 2k monitör tabii ki 27 inç. Philips ve Asus tuf arasında kalmışken bu çıkageldi. Yarın sipariş geçmeyi düşünüyorum. Gigabyte tandem oledli yeni monitörün yorumları pek iyi değil asusu da bekleyene kadar fiyat ne olur meçhul. Alınabilir duruyor şu şartlarda.
Şöyle bir şey hocam ben 2k 240 260 vs arıyorum bir de şöyle düşünüyorum malum yılbaşından sonra gerçekten bunları almak artık güç olacak ne alacağımız şaşırdık teknoloji ürünleri malum şansımıza ne oluyor oluyorsa ben de sizin gibiyim bir şeyleri bekliyoruz sonra onlara zam geliyor.

Şöyle bir şey hocam ben 2k 240 260 vs arıyorum bir de şöyle düşünüyorum malum yılbaşından sonra gerçekten bunları almak artık güç olacak ne alacağımız şaşırdık teknoloji ürünleri malum şansımıza ne oluyor oluyorsa ben de sizin gibiyim bir şeyleri bekliyoruz sonra onlara zam geliyor.
Zaten aldın aldın hocam. Bir yandan da ne alsak o kar diyorum. Ram aldım aldıktan sonra 5k zam yedi. Bunun yemeyeceği ne malum. Hayırlı olsun bakalım. Nasibimizde varsa olur.

Zaten aldın aldın hocam. Bir yandan da ne alsak o kar diyorum. Ram aldım aldıktan sonra 5k zam yedi. Bunun yemeyeceği ne malum. Hayırlı olsun bakalım. Nasibimizde varsa olur.
Aynen öyle hocam çok doğru söylüyosunuz peki olmayı düşünüyor musunuz veya alacak mısınız

Satıcı incehesap ürün kodunu yazın tık hızında kupon ile 700 TL daha uyguna alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörü almak ile almamak arasındayım. Asusun tandem oledini beklesem mi acaba. Fiyatlar ne olur bilemiyorum hiç.
kuponu nasıl alıyoruz sepete ekledim ürünü n11den ama kupon göremedim

Aynen öyle hocam çok doğru söylüyosunuz peki olmayı düşünüyor musunuz veya alacak mısınız
Yarın düşünüyorum. Tık hızında kuponla birlikte siparişi veririm büyük ihtimalle.

kuponu nasıl alıyoruz sepete ekledim ürünü n11den ama kupon göremedim
N11 anasayfasında tık hızında kuponlar var hocam şuan daha düşük veriyor. Yarın gün içinde bakın 700 TL verdi bugün.

Yarın düşünüyorum. Tık hızında kuponla birlikte siparişi veririm büyük ihtimalle.

N11 anasayfasında tık hızında kuponlar var hocam şuan daha düşük veriyor. Yarın gün içinde bakın 700 TL verdi bugün.
N11 de az önce 11.999 TL oldu monitör bilginiz olsun

H27E6 almayı düşünenler için.

Bu monitörü almak istiyorum sizce fiyatı artar mı ? Şu an para yok 2 hafta sonra alıcam muhtemelen

Teşekkürler incehesap. Alma hevesim kaçtı şuan. 1 gündür para iadesi bekliyorum. Rezillik.

kupon icin yeni üye mi olmamız lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri