🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

KTC-AOC-phlips-view diye gidiyor sıralama. En iyi renk KTC de ama bende monitör arıyordum KTC nin bu modelinde globalda bazı sorunlar yaşandığı için ve bizim ülkemizde yeni olduğu için almadım.
Gectiğimiz yıllarda gigabyte g24f2 modeli gelmişti 5 tane almıştım ve 3 ünde direk panel gitmişti garantiyle vs uğraşıp hallettim. Yeni monitör almaya artık sıcak bakmıyorum garanti bittiği gibi panel gitse at çöpe oluyor.
Özellik fiyat olarak KTC 4 ü arasından en iyisi geri kalan etkenle size kalmış.

Bir çok üründe bunu yapıyor bu firma, normalde kayıtsız, şartsız iadeyi direkt onaylamaları lazım, 14 gün ürünü iade etmek için kullanıcıya süre tanınıyor, üründe gerçekten kullanıcı nedeniyle bir sorun görünüp iade edilmeye kalksa bir nebze anlarım yaptıklarını fakat her ne olursa olsun direkt olarak servise göndermeleri süreci baltalıyor, uzatıyor.
Bende ürünü aldım n11 üzerinden ölü pixel çıksa aynı muamele mı yaparlar bi yandan kendi sitelerinden almadım sonuçta

Bende ürünü aldım n11 üzerinden ölü pixel çıksa aynı muamele mı yaparlar bi yandan kendi sitelerinden almadım sonuçta
ölü pixeli bahane etme, üründen memnun kalmadığını yanlış bi modeli istediğini söyleyip iade edebilirsin. Bazı markalar belli sayıdaki ölü pixeli garanti ya da iade koşulunda saymıyolar.

Arkadaşın dediği gibi ürünü iade etmek istediğinizi söyleyin, üründe sorunları vb dile getirmeyin.

ölü pixeli bahane etme, üründen memnun kalmadığını yanlış bi modeli istediğini söyleyip iade edebilirsin. Bazı markalar belli sayıdaki ölü pixeli garanti ya da iade koşulunda saymıyolar.
Doğru söylüyorsunuz ürün aldık yarın inşallah bende ürün inşallah ölü pixel cokmaz bazıları 2 3 ay sonra sorun oluyor diyor ama bazı yabancı kullanıcı çok memnun iki ara bi derede kaldık @Abdullah Hacıgül güzel bi inceleme yapaydı çok iyi olurdu

KTC-AOC-phlips-view diye gidiyor sıralama. En iyi renk KTC de ama bende monitör arıyordum KTC nin bu modelinde globalda bazı sorunlar yaşandığı için ve bizim ülkemizde yeni olduğu için almadım.
Gectiğimiz yıllarda gigabyte g24f2 modeli gelmişti 5 tane almıştım ve 3 ünde direk panel gitmişti garantiyle vs uğraşıp hallettim. Yeni monitör almaya artık sıcak bakmıyorum garanti bittiği gibi panel gitse at çöpe oluyor.
Özellik fiyat olarak KTC 4 ü arasından en iyisi geri kalan etkenle size kalmış.
g24f2 bizim arkadaşlarda 2 sene öncesinden bunlardan almıştı paneli 3 sene dayanıyor galiba iki senede ikisinin monitörü alttan kararmaya başladı çizgiler çıktı. garanti sayesinde bir üst model pivot monitör gönderdiler.

Doğru söylüyorsunuz ürün aldık yarın inşallah bende ürün inşallah ölü pixel cokmaz bazıları 2 3 ay sonra sorun oluyor diyor ama bazı yabancı kullanıcı çok memnun iki ara bi derede kaldık @Abdullah Hacıgül güzel bi inceleme yapaydı çok iyi olurdu
Hocam şunu da belirteyim. IPS ekranda ışık süzmesi çok normal. çok küçük farklı renklerde çıkan 1-2 ölüpixelde sıkıntı edilicek bişey değil bana kalırsa. MSİ dan aldığım 2 ekrandada benzer sıkıntılar yaşadım, maalesef ki oluyo böyle şeyler. Yorumlarda bu söylediğim sorunları yaşayanlar olmuş öncesinde bilgilendirmek istedim sadece. Çünkü herkes mütiş beklentilerle alıp sonra küçük sıkıntıları dert ediniyolar. Ha ona bakarsan 11k para veriyorum bi zahmet dert edineyim derseniz de anlarım haklısınızda. Ama IPS ekran alıyoruz sonuçta :)

Hocam şunu da belirteyim. IPS ekranda ışık süzmesi çok normal. çok küçük farklı renklerde çıkan 1-2 ölüpixelde sıkıntı edilicek bişey değil bana kalırsa. MSİ dan aldığım 2 ekrandada benzer sıkıntılar yaşadım, maalesef ki oluyo böyle şeyler. Yorumlarda bu söylediğim sorunları yaşayanlar olmuş öncesinde bilgilendirmek istedim sadece. Çünkü herkes mütiş beklentilerle alıp sonra küçük sıkıntıları dert ediniyolar. Ha ona bakarsan 11k para veriyorum bi zahmet dert edineyim derseniz de anlarım haklısınızda. Ama IPS ekran alıyoruz sonuçta :)
hocam ışık sızma sorun etmiyorum her insan bişiler illaki takıntıları olur ben sıkıntı ettim şey ölü pixel inşallah allahın izniyle sorunsuz şekilde ölü pixel olmadan gelir hocam :)

Hiçbir ayar yapmadım sadece 300 hz e alıp siyah ekran ve Ölü piksel testi yaptım. Ölü piksel yok Siyah ekranda da bu şekilde.
(Soldaki Monitörüm MSİ G2412)

Ekler

• IMG_20251120_154018.webp
    IMG_20251120_154018.webp
    349.3 KB · Hit: 41
  • IMG_20251120_154033.webp
    IMG_20251120_154033.webp
    426.9 KB · Hit: 43
  • IMG_20251120_154136.webp
    IMG_20251120_154136.webp
    255.9 KB · Hit: 42
  • IMG_20251120_154158.webp
    IMG_20251120_154158.webp
    52.1 KB · Hit: 43
baya iyi duruyor
Evet beni şaşırttı şuanlık çok güzel ve ilk defa 27 inç monitör aldım aşırı hoşuma gitti.
Foruma en iyi ayarları atılmıştı sanırım onuda yapıp tekrar paylaşırım fotoğraf

Evet beni şaşırttı şuanlık çok güzel ve ilk defa 27 inç monitör aldım aşırı hoşuma gitti.
Foruma en iyi ayarları atılmıştı sanırım onuda yapıp tekrar paylaşırım fotoğraf
PArlaklık kaçta? İnanılmaz iyi duruyor sızması

Geri