Yazılım kurmadım ama sanırsam vardı. bu konuya biri attı diye hatırlıyorum.hocam selamlar monitör geldi cokcok bişey rica edicem yazılım var mı acacba yada renk ayarı var mı
Renk ayarını ben hala yapmadım vaktim yoktu.
Yazılım kurmadım ama sanırsam vardı. bu konuya biri attı diye hatırlıyorum.hocam selamlar monitör geldi cokcok bişey rica edicem yazılım var mı acacba yada renk ayarı var mı
Hocam iade durumunda teslim alıp iadesini yapıyorlar fakat arıza belirttiğinizde (çizikler vardı benimkinde) iş çok uzuyor önce İncehesap sonra indeks bilgisayara gidiyor 2 şer gün biniyor rapor bekliyorum hala ki değişim ya da iade diye sorsunlar acemilik ettik değişim diye gönderdik benim hatam bir bakıma yanisorun nedir
Ben baktım da bulamadım rica etsem elinde varsa atabilir misinYazılım kurmadım ama sanırsam vardı. bu konuya biri attı diye hatırlıyorum.
Renk ayarını ben hala yapmadım vaktim yoktu.
Hocam ben de ince hesaptan almayı düşündüm anlamadığım şekilde nasıl böyle oluyorsa n11 alanlar sorun yaşamıyor problemsiz şekilde geliyor sorun yaşayanların çoğunluğu kendi sitesinden alanlarHocam iade durumunda teslim alıp iadesini yapıyorlar fakat arıza belirttiğinizde (çizikler vardı benimkinde) iş çok uzuyor önce İncehesap sonra indeks bilgisayara gidiyor 2 şer gün biniyor rapor bekliyorum hala ki değişim ya da iade diye sorsunlar acemilik ettik değişim diye gönderdik benim hatam bir bakıma yani
kanka şimdi geldi açtım 2 ölü piksel çıktı ne yapsam iade edip mi alsam, değişim mi yapsam, 600 tl kuponla almıştım n11 denArkadaşlar monitöründe sıkıntı çıkan fakat kullanmak isteyen arkadaşlar kesinlikle İade edip yenisini alsın servis işi süper uzatıyor 15 Kasımdan beri uğraşıyorum![]()
Çok belli oluyor mu hocam fotoğraf gönderme şansınız var mıkanka şimdi geldi açtım 2 ölü piksel çıktı ne yapsam iade edip mi alsam, değişim mi yapsam, 600 tl kuponla almıştım n11 den
Hocam açık konuşmak gerekirse iade edip hemen yenisini almak ta bi seçenek, ancak ben iade etmezdim. Suanda kullandığım monitörde de var ölü pixeller. İlk 1 hafta gözüme aşırı batmıştı gördüğüm için. Ancak şuanda gözüm seçmiyo bile o ölü pixelleri. Yani tamamen size bağlı. Bence aşırı belirgin ve sıkıntılı bi yanı yok ama tabii size kalmış 11K para verdiniz sonuçtaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
iade mi değişim mi yoksa kaderimi kabul etmk mi
Ek olarak şunu da söyleyim. Gündelik hayatta tek renkli bi görüntüye hiç bakmıyoruz. Normal bir film ya da oyun sahnesinde bu ölü pixeli göreceğinizi sanmıyorumHocam açık konuşmak gerekirse iade edip hemen yenisini almak ta bi seçenek, ancak ben iade etmezdim. Suanda kullandığım monitörde de var ölü pixeller. İlk 1 hafta gözüme aşırı batmıştı gördüğüm için. Ancak şuanda gözüm seçmiyo bile o ölü pixelleri. Yani tamamen size bağlı. Bence aşırı belirgin ve sıkıntılı bi yanı yok ama tabii size kalmış 11K para verdiniz sonuçta
KTC renk gamutu ve hz bakımından üstün. İkisi de BOE oxide tft panel kullanıyor. Parlaklık benzer. Renk doğruluğu şans işi.Asus VG27AQML1A mı, yoksa KTC 27″ H27E6 mı almak lazım. Panel kalitesi servis, doğru renk vs. iddialı oyun oynanmayacak. Günlük kullanım ve film dizi vs.
selamlar hocam arkadaşta ktc h27t22c var da en doğru osd menü ayarları hangisidir merak ediyor varmıdır önerinizKTC renk gamutu ve hz bakımından üstün. İkisi de BOE oxide tft panel kullanıyor. Parlaklık benzer. Renk doğruluğu şans işi.
Bu rehberim her monitör için geçerli.selamlar hocam arkadaşta ktc h27t22c var da en doğru osd menü ayarları hangisidir merak ediyor varmıdır öneriniz