🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

hocam selamlar monitör geldi cokcok bişey rica edicem yazılım var mı acacba yada renk ayarı var mı
Yazılım kurmadım ama sanırsam vardı. bu konuya biri attı diye hatırlıyorum.
Renk ayarını ben hala yapmadım vaktim yoktu.

Hocam iade durumunda teslim alıp iadesini yapıyorlar fakat arıza belirttiğinizde (çizikler vardı benimkinde) iş çok uzuyor önce İncehesap sonra indeks bilgisayara gidiyor 2 şer gün biniyor rapor bekliyorum hala ki değişim ya da iade diye sorsunlar acemilik ettik değişim diye gönderdik benim hatam bir bakıma yani

Yazılım kurmadım ama sanırsam vardı. bu konuya biri attı diye hatırlıyorum.
Renk ayarını ben hala yapmadım vaktim yoktu.
Ben baktım da bulamadım rica etsem elinde varsa atabilir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iade durumunda teslim alıp iadesini yapıyorlar fakat arıza belirttiğinizde (çizikler vardı benimkinde) iş çok uzuyor önce İncehesap sonra indeks bilgisayara gidiyor 2 şer gün biniyor rapor bekliyorum hala ki değişim ya da iade diye sorsunlar acemilik ettik değişim diye gönderdik benim hatam bir bakıma yani
Hocam ben de ince hesaptan almayı düşündüm anlamadığım şekilde nasıl böyle oluyorsa n11 alanlar sorun yaşamıyor problemsiz şekilde geliyor sorun yaşayanların çoğunluğu kendi sitesinden alanlar

Arkadaşlar monitöründe sıkıntı çıkan fakat kullanmak isteyen arkadaşlar kesinlikle İade edip yenisini alsın servis işi süper uzatıyor 15 Kasımdan beri uğraşıyorum :D
kanka şimdi geldi açtım 2 ölü piksel çıktı ne yapsam iade edip mi alsam, değişim mi yapsam, 600 tl kuponla almıştım n11 den

Çok belli oluyor mu hocam fotoğraf gönderme şansınız var mı
Untitled-1.webpUntitled-2.webpUntitled-3.webp

iade mi değişim mi yoksa kaderimi kabul etmk mi

Hocam açık konuşmak gerekirse iade edip hemen yenisini almak ta bi seçenek, ancak ben iade etmezdim. Suanda kullandığım monitörde de var ölü pixeller. İlk 1 hafta gözüme aşırı batmıştı gördüğüm için. Ancak şuanda gözüm seçmiyo bile o ölü pixelleri. Yani tamamen size bağlı. Bence aşırı belirgin ve sıkıntılı bi yanı yok ama tabii size kalmış 11K para verdiniz sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam açık konuşmak gerekirse iade edip hemen yenisini almak ta bi seçenek, ancak ben iade etmezdim. Suanda kullandığım monitörde de var ölü pixeller. İlk 1 hafta gözüme aşırı batmıştı gördüğüm için. Ancak şuanda gözüm seçmiyo bile o ölü pixelleri. Yani tamamen size bağlı. Bence aşırı belirgin ve sıkıntılı bi yanı yok ama tabii size kalmış 11K para verdiniz sonuçta
Ek olarak şunu da söyleyim. Gündelik hayatta tek renkli bi görüntüye hiç bakmıyoruz. Normal bir film ya da oyun sahnesinde bu ölü pixeli göreceğinizi sanmıyorum

Asus VG27AQML1A mı, yoksa KTC 27″ H27E6 mı almak lazım. Panel kalitesi servis, doğru renk vs. iddialı oyun oynanmayacak. Günlük kullanım ve film dizi vs.

Ben de siparişi verdim bakalım kargoya verilmesini bekliyorum incehesaptan aldım direk. Gelince deneyimimi paylaşırım. Bu fiyat bandında bence çok mantıklı bir seçenek bir iki ölü piksel tolere edilebilir Şans işi maalesef biraz. 300hz bir monitörü sisteme göre oyun türüne göre seçmek gerek diye düşünüyorum ben 7500x3d ve 5070li sistem için aldım ve genelde valo ve cs oynuyorum. Fps oyunları oynamasam 180hz bir monitör fazlasıyla işimi görürdü daha ucuza güzel seçenekler var biraz buna göre karar vermek lazım.

Asus VG27AQML1A mı, yoksa KTC 27″ H27E6 mı almak lazım. Panel kalitesi servis, doğru renk vs. iddialı oyun oynanmayacak. Günlük kullanım ve film dizi vs.
KTC renk gamutu ve hz bakımından üstün. İkisi de BOE oxide tft panel kullanıyor. Parlaklık benzer. Renk doğruluğu şans işi.

KTC renk gamutu ve hz bakımından üstün. İkisi de BOE oxide tft panel kullanıyor. Parlaklık benzer. Renk doğruluğu şans işi.
selamlar hocam arkadaşta ktc h27t22c var da en doğru osd menü ayarları hangisidir merak ediyor varmıdır öneriniz

selamlar hocam arkadaşta ktc h27t22c var da en doğru osd menü ayarları hangisidir merak ediyor varmıdır öneriniz
Bu rehberim her monitör için geçerli.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

KTC

Alıntıyı görüntüle

KTC

WETRANSFER LİNKİNDE HAYALET TESTLERİ VAR; https://we.tl/t-frtrUnXDZZ

Benim yorumum görüntü kalitesi iyi beğendim.Tasarımıda hoş duruyor beyaz siyah güzel bir hava katmış.Ghosting testinde arkasında hafif siyah gölgelenme hissettim 300hz için bir tık fazla geldi bana.2 ölü piksel olması bir tık canımı sıktı.Karasızım SIRF BU DURUMDAN İADE EDEBİLİRİM.

Diğer Detaylı renk incemelerini zaten biiyorsunuz ona hiç girmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,124
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri