🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Hocam zaten Hardware unboxed, digital foundry, techpowerup, IGN gibi kanallar bile KTC ile alakalı incelemeler paylaşıp önermiş. Monitör incelemelerine hiç bakmayan biri bile bu kanallardan herhangi birini tanıyordur diye düşünüyorum. IGN'in youtube da 20 milyon abonesi var bilmiyorsa mağarasından çıksın. 3-5 tane hater gelip gelip konularıma bos bos yazıyor. Kaynak yok bir şey yok. Rtings de bile talep var KTC ile alakalı görürsünüz ileride Rtings de incelemesini yapacak.
LTT ekleyebilirsiniz listeye, All China Gaming Setup videosunda bahsediyor

LTT ekleyebilirsiniz listeye, All China Gaming Setup videosunda bahsediyor
Ekledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TV de KTC ürünlerini kullanan markalar var. Ben hiç bakmadığım için hangi markalar kullanıyor bilmiyorum ama nextstar bunlardan birisi. Hiç araştırma yapmadan iki google tıklamasıyla ulaştıgımız bilgiler bunlar. Dragos gibi markalarda bunları mümkün değil öğrenemezsin.
Desktop Screenshot 2025.11.24 - 12.53.46.61.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar göremedim ama bu monitörde hoparlör varmı
KTC de yok, eğer hoparlör istiyorsanız G65B öneririm. Hoparlörü diğer monitörler kadar dandik değil. Ayrıca tizen işletim sistemi, wifi ve bluetooth gibi ek özellikler de var. Hızlı, yüksek renk gamutu ve fena olmayan bir kontrast oranına sahip. Görüntü kalitesi de bayağı iyi.

kral sen bu işte bilgili birine benziyorsun sence en mantıklı fiyat performans olarak hangisini önerirsin bütçe olarak 10 12 arası diyebiliriz ktc yi alacaktım da senin yorumlarından sonra kararsız kaldım
Kral biraz önce arkadaşa yazdığım senin için de geçerli olabilir bu konuda

ips glowun çok fazla olması ve ürünün garantisi (satış sonrası servis 2yıl vs.) senin için sorun değilse ve 300 hz şartın varsa bu monitörü alabilirsin(ktc h27e6) ama önerim değil

öneri olarak bu 8999tl https://www.amazon.com.tr/MSI-G274QPF-E2-Gaming-Monitör/dp/B0CR9ZS4ZK?ref_=v_sp_product_dpx

ve https://www.hepsiburada.com/lenovo-...anel-wled-monitor-67d3gac1tk-pm-HBC0000AS5PR0

ikisi de 3 yıl garanti ikisinin de satış sonrası desteği sorunsuz. ama lenovo ile ilgili çok detaylı geridönüşler şu an mevcut değil zamanla olur ktc kadar olmasa da ips glow var o kadarını söyleyebilirim onun harici lenovonun resmi sitesindeki teknik verilere gözat ve karşılaştır.

Kral biraz önce arkadaşa yazdığım senin için de geçerli olabilir bu konuda

ips glowun çok fazla olması ve ürünün garantisi (satış sonrası servis 2yıl vs.) senin için sorun değilse ve 300 hz şartın varsa bu monitörü alabilirsin(ktc h27e6) ama önerim değil

öneri olarak bu 8999tl https://www.amazon.com.tr/MSI-G274QPF-E2-Gaming-Monitör/dp/B0CR9ZS4ZK?ref_=v_sp_product_dpx

ve https://www.hepsiburada.com/lenovo-...anel-wled-monitor-67d3gac1tk-pm-HBC0000AS5PR0

ikisi de 3 yıl garanti ikisinin de satış sonrası desteği sorunsuz. ama lenovo ile ilgili çok detaylı geridönüşler şu an mevcut değil zamanla olur ktc kadar olmasa da ips glow var o kadarını söyleyebilirim onun harici lenovonun resmi sitesindeki teknik verilere gözat ve karşılaştır.
27Q-11 mantıklı bir monitör değil. Parlaklık, kontrast oranı ve renk gamutu bakımından KTC den zayıf. İncelemeler de 250-280nit çıkıyor. Bu kadar para verip 250-280nit monitör almak akıl kârı değil.

İkinci olarak G274QPF E2 almak yerine 1100 TL koyup 27M2N3501PA almak daha mantıklı.

Üçüncü olarak IPS glow fotoğraflarda aşırı gözükür. Bunun için ISO ayarına ihtiyacın var ve iyi bir telden çekmen lazım. Bu yüzden aşırı olup olmadıgını anlayamazsın.

Ve son olarak teknik verilere göz atarak monitör secilmez. Mümkünse sen öneri yapma dostum bilgin yok çünkü. Epeyden bakanlardan hiç bir farkın yok bir de öneri yapıyorsun.

Son düzenleme:
KTC de yok, eğer hoparlör istiyorsanız G65B öneririm. Hoparlörü diğer monitörler kadar dandik değil. Ayrıca tizen işletim sistemi, wifi ve bluetooth gibi ek özellikler de var. Hızlı, yüksek renk gamutu ve fena olmayan bir kontrast oranına sahip. Görüntü kalitesi de bayağı iyi.
Hocam kavisli istemiyorum ya Philips envia düşünüyordum bide bunu hoparlör çok büyük ihtiyaç değil ama bunun eksiler kısmına girdi benim için ktc bı adım öndeydi şimdi bu redditdeki şikayetler hoparlör de ekşi aldı esitledim kafada hangisini alsam kararsizim

Hocam kavisli istemiyorum ya Philips envia düşünüyordum bide bunu hoparlör çok büyük ihtiyaç değil ama bunun eksiler kısmına girdi benim için ktc bı adım öndeydi şimdi bu redditdeki şikayetler hoparlör de ekşi aldı esitledim kafada hangisini alsam kararsizim
27M2N3501PA alınabilir. H27E6 muadili başka marka monitör bu bütçede G65B harici yok. Renk gamutu ve MPRT bakımından downgrade olacak ama Evnia da tercih edilebilir.

Lenovo Legion 27Q-11 panel araştırması sonucunda KTC ile aynı paneli kullandığını öğrendim. Aradaki fark şu; KTC daha iyi bir arka aydınlatma kullanmış. Rehber hazırlayacağım Lenovo hakkında da bilginiz olsun arkadaslar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri