KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms Monitörü alınır mı? (Kullananlarda yardımcı olursa sevinirim)

Menace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Hocam monitör bu kadar pahalı değildi zam gelmiş. Eğitim indirimi+İyzico ile Samsung monitör 7 bine kadar düşüyor sanırsam. İyzico olmadan 7800. Çıkabilirseniz bütçeyi buna bakın isterseniz almayı düşünüyorum ben de fakat forumdan yorum gelmedi monitör hakkinda.

Hocam monitör bu kadar pahalı değildi zam gelmiş. Eğitim indirimi+İyzico ile Samsung monitör 7 bine kadar düşüyor sanırsam. İyzico olmadan 7800. Çıkabilirseniz bütçeyi buna bakın isterseniz almayı düşünüyorum ben de fakat forumdan yorum gelmedi monitör hakkinda.

yaş yetmiyor hocam öğrenci indirimine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide hocam bu monitörde freesync var bana g-sync lazım nvdia alıcam

ktc'nin paneli garip bi şekilde testlerde samsungun bu monitöründen açık ara önde ben de 1 ay önce aldım ktc'yi 6k'ya 6 taksitle ölü piksel var ama ekranın siyah çerçevesinde zaten ekranın aktif yerlerinde yok orasını kim takar zaten başka sorun varsa cevaplayabilirim

ktc'nin paneli garip bi şekilde testlerde samsungun bu monitöründen açık ara önde ben de 1 ay önce aldım ktc'yi 6k'ya 6 taksitle ölü piksel var ama ekranın siyah çerçevesinde zaten ekranın aktif yerlerinde yok orasını kim takar zaten başka sorun varsa cevaplayabilirim
ışık sızması yada ghosting varmı?

hocam bide fotoğrafını atabilirmisiniz ölü pikselin

hocam atamam şu an çok üşendim en sol üst köşede çerçevede dediğim gibi zaten mikroskopla falan bakmak gerekiyor simsiyah yerde çalışmayan o pikseli görmek için ghosting veya ışık süzme olayı gibi bir olay yok

panel gigabayte'in bir modelindekine benziyor. reel gecikme 5ms civari ve hafiften ghosting olabilir

İlk çıktığında ben de bakmıştım buna, youtube'da bi' kaç video da var hatta.
500TL kadar zam gelmiş sanırım, çok fazla deneyim paylaşan yok. Ölü piksel de hepsinde çıkmaz, illaki denk gelenler olacaktır.

panel gigabayte'in bir modelindekine benziyor. reel gecikme 5ms civari ve hafiften ghosting olabilir
hocam almadan önce 1 ay hintli abileri izledim öyle bi ms gecikmesi yok testlerde senin yaptığın özel bi yöntemle falanmı çıkarttın bu sonucu aydınlat adamı da o kadar para vermesin boşa

linkteki soru cevap kısmında gecikmenin 1 ms gtg olduğu söylenmiş

hocam atamam şu an çok üşendim en sol üst köşede çerçevede dediğim gibi zaten mikroskopla falan bakmak gerekiyor simsiyah yerde çalışmayan o pikseli görmek için ghosting veya ışık süzme olayı gibi bir olay yok
memnunmusunuz hocam ana oyun monitörü olarak kullanıcam önerir misiniz?

Abdullahın ktc hakkındaki videosu yardımcı olur bence.Bu 1080p olanı ama panel aynıdır heralde
videoyu biliyorum hocam farklı modeller bu video üzerinden linkteki monitör çokta anlaşılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri