Neler Yeni

KTC H25T7 Alınır mı?

PhantomLP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mete
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum,bu monitörü buldum,3ms dışında eksisi yok gibi,Sizce alınır mı?
1ms ile 3 ms arasındaki fark gözle çok görülür mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum,bu monitörü buldum,3ms dışında eksisi yok gibi,Sizce alınır mı?
???

Son düzenleme:

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Mesaj otomatik birleştirildi:

???
Hocam 4.2k bandlarında ASUS msı ve Philips monitörler varken neden bu monitör?

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Hocam o fiyatta bi tek ıps olarak vp249qgr var o da tarihi eser oldu artık
Hocam geçen 4.2k ya msı vardı. Bence biraz bütçe arttırıp bilindik bir marka almanız monitörlerde çok fazla panel sorunu yaşanabiliyor piksel hatası ışık sızması veya 1-2 yıl içinde panelde bozulmalar. Sizin başınızı ağrıtmayacak bir ürün almanız tavsiyemdir.

PhantomLP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam geçen 4.2k ya msı vardı. Bence biraz bütçe arttırıp bilindik bir marka almanız monitörlerde çok fazla panel sorunu yaşanabiliyor piksel hatası ışık sızması veya 1-2 yıl içinde panelde bozulmalar. Sizin başınızı ağrıtmayacak bir ürün almanız tavsiyemdir.
Evet farkındayım geçen itopyada 256f ve evnia vardı ama zam geldi,hala duruyo olsalardı alırdım

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Evet farkındayım geçen itopyada 256f ve evnia vardı ama zam geldi,hala duruyo olsalardı alırdım
Yani aceleniz varsa bilmem ama ben olsam bayramı beklerdim. İndirim gelebilir diye ama siz bilirsiniz tabi.

Top Bottom