KTC H27E6 Monitör Alınır Mı?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
609
arkadaşlar bayağıdır(hatta spesifik olayım 5 aydan fazladır) 2k adamakıllı monitör arıyorum. Bugün bunu gördüm sıcak fırsatlarda ve renk gamutları hz değeri vs olsun süper geldi. Fiyatı da gayet iyi. Benim derdim hatasıdır vs. olursa değişim/iade/tamir vs yaptırıp hayatıma devam edebilmek yani servisi açıkçası, bu yüzden asus, msi, samsung gibi markalardan bakıyordum ancak bu markaların da servisleri 4 4lük değilmiş. Sizce alınır mı ne diyorsunuz? bir de gamutlarını hangi kaynaktan buldunuz ben bulamadım da bulan biri atabilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
var mı bilgisi olan arkadaşlar

Al geç güzel ürün.

Bende Philips alıcaktım vazgeçtim şimdi indirimi bekliyorum KTC alıcağım. Öneririm.
indirimli hali değil mi zaten hocam 11.000?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallahi hocam ktc hic kullanmadım bilmiyorum ama philips ve aoc servis konusunda sıkıntı çıkarmaz bence.
philipsi bilmem de aoc'nin bi model çok kronik sıkıntılı sanırım şikayetvar full onunla dolu, çözüm de yapmıyorlar sanırım pek o yüzden onun servis bi tık soru işareti bende

Bende Philips alıcaktım vazgeçtim şimdi indirimi bekliyorum KTC alıcağım. Öneririm.
hocam aldığınızda da özelden olur tekrar burdan olur tekrar memnuniyetinizi yazar mısınız

philipsi bilmem de aoc'nin bi model çok kronik sıkıntılı sanırım şikayetvar full onunla dolu, çözüm de yapmıyorlar sanırım pek o yüzden onun servis bi tık soru işareti bende

hocam aldığınızda da özelden olur tekrar burdan olur tekrar memnuniyetinizi yazar mısınız
hangi modeli hocam link varmı bakim

Yurtdışı satış fiyatıyla eşit. Yurtdışında 40 dolarlık kuponla 220 ye düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,816
Üyeler
184,843
Son üye
erturk1298
Geri