KTC H27T22C vs Lenovo Legion R27QE

Reaksiyon skoru
94
Genelde lenovo daha iyi diyorlar ancak 2 bin farka değer mi , ktc nin değerlere ve yorumlara bakınca gayet iyi duruyor ama lenovo da oxide tft varmış daha iyiymiş . Bu oxide tft olayı görüntüyü çok etkiliyor mu? Ghosting , hız ve parlaklık olarak ikiside bana yetecek ona eminim, benim sorum renk doygunluğu kontrast konuları. Samsung g65b modelini düşünmüştüm ama bütçemi aştı, çok atmasyon bir soru olacak ama kontrast , renk doygunluğu olarak lenovo - ktc farkı lenovo - samsung farkı kadar olur mu mesela? Teşekkürler.

hocam ktc yapıştırıyorum o zaman beni her türlü mutlu eder gibi, bide monitörden anlıyan bi abiye benziyosun benim lg ultragear 180z 23.8 monitörde oyun içindeyken parlaklık 100 de olsa bile çok soluk oluyor , manuel olarak değiştirdiğim anda canlanıyor (manuel değiştirme sonrası 20 olan parlaklığı 100 e tercih ederim o kadar fark var) 20 saniye sonra tekrar soluyor. Monitörden çok soğuttu bu olay. Bu neden olabilir acaba?

hocam ktc yapıştırıyorum o zaman beni her türlü mutlu eder gibi, bide monitörden anlıyan bi abiye benziyosun benim lg ultragear 180z 23.8 monitörde oyun içindeyken parlaklık 100 de olsa bile çok soluk oluyor , manuel olarak değiştirdiğim anda canlanıyor (manuel değiştirme sonrası 20 olan parlaklığı 100 e tercih ederim o kadar fark var) 20 saniye sonra tekrar soluyor. Monitörden çok soğuttu bu olay. Bu neden olabilir acaba?
LG monitör kullanmadım ama kendi yazılımı vardır belki. Onunla ayarlamayı denedin mi? Ayrıca şu rehbere gözat:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,843
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri