Neler Yeni

Çözüldü✓ 1440p İPS Monitör önerir misiniz ? [ Lenovo r27qe aldım ve inceleme ]

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sadık Akbaba
En iyisi yaptığınız hocam. Dediğim gibi benim geldi kontrol ettim alaha şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hatta VA panel kullanıyordum bu monitöre geçince neye uğradımı şaşırdım valla hi :D
Hocam monitör geldi ölü piksel yok garip bir şekilde hiç ışık sızması yok ips monitörlerde genellikle olur diye biliyorum ama testini yaptın gerçekten hiç ışık sızması yok enteresan onun haricinde ghosting hiç yok renkler muhteşem ayakları çok büyük sanıyordum okadar da büyük değilmiş ekran gayet parlak tasarımı çok şık ağır olmasına rağmen pivot hareketleri yağ gibi eksi özelliğine gelecek olursam menüsünü kullanmak zor ama buna eksi denir mi bilmem 10 üzerinden 9 veriyorum renk modunu da dcı-p3 de kullanıyorum alacak olanlar için overdrive yi 4 yaparsanız ghosting oluyor 2 de stabil kullanıyorum bu fiyata şaka gibi monitör.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Emre
Hocam monitör geldi ölü piksel yok garip bir şekilde hiç ışık sızması yok ips monitörlerde genellikle olur diye biliyorum ama testini yaptın gerçekten hiç ışık sızması yok enteresan onun haricinde ghosting hiç yok renkler muhteşem ayakları çok büyük sanıyordum okadar da büyük değilmiş ekran gayet parlak tasarımı çok şık ağır olmasına rağmen pivot hareketleri yağ gibi eksi özelliğine gelecek olursam menüsünü kullanmak zor ama buna eksi denir mi bilmem 10 üzerinden 9 veriyorum renk modunu da dcı-p3 de kullanıyorum alacak olanlar için overdrive yi 4 yaparsanız ghosting oluyor 2 de stabil kullanıyorum bu fiyata şaka gibi monitör.
Hayırlı olsun hocam. çok sevindim adınıza gerçekten bende çok şaşırdım valla monitör mükemmel ötesi elimdeki FUL HD 2. Monitörü satıp bir tane daha bundan alasım var şu anda :D

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
ERKAN
Hocam bu r27qe monitörden memnun musunuz? Nereden aldınız birde bilgileriniz için teşekkürler

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yasin V
Pivot özelliği olarak ekran maks yükseklikte bile düşük kalıyor (bence). Bir de parlaklığı başlangıçta çok yüksel gelmişti bana. Genel hatlarıyla ben de memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sadık Akbaba
Pivot özelliği olarak ekran maks yükseklikte bile düşük kalıyor (bence). Bir de parlaklığı başlangıçta çok yüksel gelmişti bana. Genel hatlarıyla ben de memnunum.
maks yükseklik olarak evet biraz düşük gibi ama yeterli bence. pivot hareketleri çok rahat

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yasin V
maks yükseklik olarak evet biraz düşük gibi ama yeterli bence. pivot hareketleri çok rahat
EK: Durduk yere o ses gelmiyor. Ekranın pivot özelliğini kullanınca veya masa biraz sallandığında yani ufak bir hareket halindeyken yaşanıyor.

Aklıma gelmişken bir durumu sorayım sana. Monitörün arka güç kablosu sende ark yapıyor mu? (elektriksel cızırtı sesi vb.) Sanırım güç giriş yeri tam oturmuyor bende ark yapıyor bazen. Aklıma takıldı ama geç farkettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sadık Akbaba
EK: Durduk yere o ses gelmiyor. Ekranın pivot özelliğini kullanınca veya masa biraz sallandığında yani ufak bir hareket halindeyken yaşanıyor.

Aklıma gelmişken bir durumu sorayım sana. Monitörün arka güç kablosu sende ark yapıyor mu? (elektriksel cızırtı sesi vb.) Sanırım güç giriş yeri tam oturmuyor bende ark yapıyor bazen. Aklıma takıldı ama geç farkettim.
yok olmuyor hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sadık Akbaba
Peki güç girişini tam kavrıyor mu? Mesela ben kabloyu takınca öne arkaya absürt bir hareketi var. Puzzle gibi cuk diye oturmuyor. Salıveriyor kendini
Cuk diye girmiyor ama rahatsız da etmiyor o dediğiniz bende de var ama sorun değil bence

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yasin V
Demek ki modelin orası zayıf. O yüzden en ufak harekette boşa düşüyor ve ark yapıyor. Mesela kabloyu çıkarıp koklayın belki sende yoktur da ben de hafif koku var. Yeni bir güç kablosu aldım. Onu deneyeceğim. Zamanla boşa düşse sürekli ark yapar. Umarım yeni kablo ile düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,042
Üyeler
170,459
Son üye
blkza
Top Bottom