KTM Duke 250 lastik önerisi

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
844
2018 model KTM Duke 250 motorsikletim var. Lastiklerin acil değişmesi lazım. Kawasaki servisinden birine sorduğumda internetten kendin sipariş et lastikçiye taktır dedi. Lastik ölçülerini aşağı bırakıyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim.

00E3BB6C-1282-43B9-97A0-46EF691403C5.jpeg

Ekler

• E947A28D-3797-4289-8976-1020FFACC1EA.jpeg
    E947A28D-3797-4289-8976-1020FFACC1EA.jpeg
    1.1 MB · Hit: 47
2018 model KTM Duke 250 motorsikletim var. Lastiklerin acil değişmesi lazım. Kawasaki servisinden birine sorduğumda internetten kendin sipariş et lastikçiye taktır dedi. Lastik ölçülerini aşağı bırakıyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
mitas sport force

michelin pilot power

Motorsporlarında en çok Pirelli görüyorum. O nasıl?
gayet iyidir. çok viraj yaparım ama lastiğim erken bitse de sorun değil ıslakta çok kullanmam ben dersen eğer pirelli diablo alabilirsin.

pirelli yüksek hızlarda, ani basınçlarda patlamasıyla meşhurdur. uzak dur derim

gayet iyidir. çok viraj yaparım ama lastiğim erken bitse de sorun değil ıslakta çok kullanmam ben dersen eğer pirelli diablo alabilirsin.
Maalesef ıslak yol çok denk geliyor.

Maalesef ıslak yol çok denk geliyor.
O halde michelin road serisine bakmalısın. hem daha uzun ömürlü hem ıslak performansı çok daha iyi.

Not: bir yukarda yazan arkadaşa da bakma bişey bilmediği belli diablo rosso önermişiz patlar diyor ( Pirelli Diablo Serisi Pist Lastiğidir ) :kekw:

O halde michelin road serisine bakmalısın. hem daha uzun ömürlü hem ıslak performansı çok daha iyi.

Not: bir yukarda yazan arkadaşa da bakma bişey bilmediği belli diablo rosso önermişiz patlar diyor ( Pirelli Diablo Serisi Pist Lastiğidir ) :kekw:
Nerden alabilirim?

Bir de benim lastik ölçülerinde mc yazıyor. Michelin lastik ölçülerinde zr yazıyor. Bunlar ne anlama geliyor?

Geri