Covid19
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 251
- İsim
- co
Arkadaşlar bu motorun tasarımı olsun hem de uygun fiyata iyi bir tane bulmam olsun almayı düşünüyorum.Kısa mesafeler için 5-10km bilemedin maks 20km için arada kullanmayı düşünüyorum spora gitme işe gitme akrabaya ziyaret vs.İstanbulda kullanıcam biliyosunuz İstanbulun yolları birazcık eğimli olduğu için sorunsuz götürür mü ?
Bir de 50cc'yi amacına göre kullanıcam öyle sürat vs. sevdam yok hemde motor kullanmayı öğreniyim diye almak istiyorum ama çok fazla sorun çıkardıkları konuşuluyor bir gün orası bir gün burası diye o yüzden içimede pek sinmiyor sürekli tamircide vakit öldürmek yorucu olur diye, sizin düşünceleriniz neler ? Varsa 50cc motor kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Bir de 50cc'yi amacına göre kullanıcam öyle sürat vs. sevdam yok hemde motor kullanmayı öğreniyim diye almak istiyorum ama çok fazla sorun çıkardıkları konuşuluyor bir gün orası bir gün burası diye o yüzden içimede pek sinmiyor sürekli tamircide vakit öldürmek yorucu olur diye, sizin düşünceleriniz neler ? Varsa 50cc motor kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekleme:Adam 80cc'ye çevirmiş bakımlarını yeni yapıp kayışı yeni değiştirmiş.Kozmetik olarak sorunu yok.Arkadaşlar bu motorun tasarımı olsun hem de uygun fiyata iyi bir tane bulmam olsun almayı düşünüyorum.Kısa mesafeler için 5-10km bilemedin maks 20km için arada kullanmayı düşünüyorum spora gitme işe gitme akrabaya ziyaret vs.İstanbulda kullanıcam biliyosunuz İstanbulun yolları birazcık eğimli olduğu için sorunsuz götürür mü ?