Küçük Amoled yanığı gecermi

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
451
Dostlar merhaba Samsung s20 fe de ufak bir amoled yanığı var tiktokun görselde koyucam bu gecermi sizce ufak bir şey cunku

Ekler

• IMG_20250508_115008.webp
    IMG_20250508_115008.webp
    599.5 KB · Hit: 126
Geçmez

Geçmez. Mi 9T ile benzer sorun yaşadım ekran değişmeden sorun düzelmedi.

Dostlar merhaba Samsung s20 fe de ufak bir amoled yanığı var tiktokun görselde koyucam bu gecermi sizce ufak bir şey cunku
O nasıl bir tiktok izleme yoğunluğudur. Benim teldede navigasyon tuşlarını olduğu yerde olmuştu, aylar geçmesine rağmen hâla aynı maalesef.
Edit: ana neden tabii ki aynı şeylerin ekranda uzun süre durması. Ben üstte diğer yan etkenlerden bahsettim.

Son düzenleme:
Peki daha fazla yayılma ihtimali varmı parlaklık kisıkta kullanıyorum şuan full

Yayılmadan kastın ne bilmiyorum ama zaman geçtikçe, aşırı kullanmılarda tekrar farklı yanıklar ortaya çıkar.

Zamanında samsung j7 mi ne vardı bizde, ana ekran da olmayan ne varsa ekranda gözüküyordu. Gittikçe de artıyordu. Bildirim paneli ile başladı diye hatırlıyorum, sonra her şey oldu. Birde çok kötü gözüküyor fazla olunca.

Ya samsung ile iletişime geçin ya da dışarıdan bir yerden değiştirin. Fakat tavsiyem ;
Ekran çok kötü hale gelene kadar kullanın, artık sıkıldığınızda değiştirin.

Amoled yanıkları geçmez. Geçirdiğini iddia eden program ve uygulamalardan uzak durun.

Benim eski telefonlarımda geçtiğini gördüm ama genelde geçmez bu tarz yanıklar.

Amoled yanığının ana nedenleri ısı ve yüksek parlaklık hocam. Eğer düşük ışıkta ve cihazı sıcakta bırakmadan veya çok ısındırmadan kullanırsan daha fazla oluşmaz amoled yanığı.

Annemin a70 telefonunda bütün tiktokj ana sayfası var. bunun için daha önce bende konu açmıştım. geçmeyeceğini tek çözümün ekran değişimi olacağını söylediler.

Geri