geçeceğini sanmıyorum garantilik diyorlarDostlar merhaba Samsung s20 fe de ufak bir amoled yanığı var tiktokun görselde koyucam bu gecermi sizce ufak bir şey cunku
O nasıl bir tiktok izleme yoğunluğudur. Benim teldede navigasyon tuşlarını olduğu yerde olmuştu, aylar geçmesine rağmen hâla aynı maalesef.Dostlar merhaba Samsung s20 fe de ufak bir amoled yanığı var tiktokun görselde koyucam bu gecermi sizce ufak bir şey cunku
geçmezDostlar merhaba Samsung s20 fe de ufak bir amoled yanığı var tiktokun görselde koyucam bu gecermi sizce ufak bir şey cunku
Yayılmadan kastın ne bilmiyorum ama zaman geçtikçe, aşırı kullanmılarda tekrar farklı yanıklar ortaya çıkar.Peki daha fazla yayılma ihtimali varmı parlaklık kisıkta kullanıyorum şuan full
Amoled yanığının ana nedenleri ısı ve yüksek parlaklık hocam. Eğer düşük ışıkta ve cihazı sıcakta bırakmadan veya çok ısındırmadan kullanırsan daha fazla oluşmaz amoled yanığı.Peki daha fazla yayılma ihtimali varmı parlaklık kisıkta kullanıyorum şuan full
Annemin a70 telefonunda bütün tiktokj ana sayfası var. bunun için daha önce bende konu açmıştım. geçmeyeceğini tek çözümün ekran değişimi olacağını söylediler.Dostlar merhaba Samsung s20 fe de ufak bir amoled yanığı var tiktokun görselde koyucam bu gecermi sizce ufak bir şey cunku