Küçük Kardeşim için F/P Akıllı Saat Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Kız kardeşimin doğum günü onun için güzel fiyatıda uygun bir akıılı saat önerir misiniz? pek anlamıyorum bütçe olarak da bi fikrim yok

Bütçe olarak fikriniz yoksa yardımcı olmamız mümkün değil.

Kız kardeşimin doğum günü onun için güzel fiyatıda uygun bir akıılı saat önerir misiniz? pek anlamıyorum bütçe olarak da bi fikrim yok
Ucuz fiyata akıllı saattense akıllı bileklik almak daha mantıklı mi band 5 önerimdir.

Mi band 4 kullanıyordum idare eder

Kullanacak güzel kardeşimizin yaşı kaç? Aklınızda herhangi bir model var mı? Yardımcı olmak isterim.

mi band 4 veya bütçe yükseltirseniz mi band 5 saat çakma alırsınız anca bu bütçeye.

100-500 TL arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar iyi diye biliyorum.

Daha 7 yaşında ne model olduğunu bilmiyor ama kamerası felan olduğunu arama yapabildiğimi söylüyor
Küçük kardeşimiz heves etmiş belli ki. O yaşta bir çocuğun bu tür bir cihaza bağlı kalacağını pek sanmıyorum. İsterseniz bir süre bekleyin. Hevesi geçtiğinde unutacaktır zaten.

İlle de alacağım derseniz, Alcatech Q90 modeli vardı bir arkadaşımızın çocuğunda. Belki işinize yarayabilir. GPS, SIM kart, Görüntülü konuşma, Arama yapabilme ve cevaplayabilme gibi seçenekleri vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alcatech Q90 Dokunmatik GPS-Telefon Akıllı Çocuk Saati - Fiyatı (hepsiburada.com)

Görüntülü konuşma yokmuş bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,870
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri