Ensar54-54
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Kız kardeşimin doğum günü onun için güzel fiyatıda uygun bir akıılı saat önerir misiniz? pek anlamıyorum bütçe olarak da bi fikrim yok
Ucuz fiyata akıllı saattense akıllı bileklik almak daha mantıklı mi band 5 önerimdir.Kız kardeşimin doğum günü onun için güzel fiyatıda uygun bir akıılı saat önerir misiniz? pek anlamıyorum bütçe olarak da bi fikrim yok
100-500 tl arasıBütçe olarak fikriniz yoksa yardımcı olmamız mümkün değil.
Ucuz fiyata akıllı saattense akıllı bileklik almak daha mantıklı mi band 5 önerimdir.
Knk arkadaşında varmış illa akıllı saat istiyormuşUcuz fiyata akıllı saattense akıllı bileklik almak daha mantıklı mi band 5 önerimdir.
mi band 4 veya bütçe yükseltirseniz mi band 5 saat çakma alırsınız anca bu bütçeye.Kız kardeşimin doğum günü onun için güzel fiyatıda uygun bir akıılı saat önerir misiniz? pek anlamıyorum bütçe olarak da bi fikrim yok
Arkadaşından özenmiş demekk,. Arkadaşındaki model neymiş? Önerileri yaparken göz önünde bulunduralım.Knk arkadaşında varmış illa akıllı saat istiyormuş
Bunlar iyi diye biliyorum.100-500 TL arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha 7 yaşında ne model olduğunu bilmiyor ama kamerası felan olduğunu arama yapabildiğimi söylüyorArkadaşından özenmiş demekk,. Arkadaşındaki model neymiş? Önerileri yaparken göz önünde bulunduralım.
Küçük kardeşimiz heves etmiş belli ki. O yaşta bir çocuğun bu tür bir cihaza bağlı kalacağını pek sanmıyorum. İsterseniz bir süre bekleyin. Hevesi geçtiğinde unutacaktır zaten.Daha 7 yaşında ne model olduğunu bilmiyor ama kamerası felan olduğunu arama yapabildiğimi söylüyor