- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben küçük istiyom küçük güzel oluyo yerde kaplamıyo fazla taşımasıda kolay mis gibiSana sistem toplarlar ama minik kasa bilmiyorum hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
ITX veya mATX ana kart lazım sana
Valla ben küçük istiyom küçük güzel oluyo yerde kaplamıyo fazla taşımasıda kolay mis gibiSana sistem toplarlar ama minik kasa bilmiyorum hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
ITX veya mATX ana kart lazım sana
Hocam kasa derken sistemden bahsetmiş sırf kasa değilBuyurun hocam;
-![]()
Zalman X3 White Bilgisayar Kasası
Zalman X3 White Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam bende arkadaş her halde dalga geçiyor sandım kusura bakmayın.Hocam kasa derken sistemden bahsetmiş sırf kasa değil
Sadece kasa değil sistemde olcakBuyurun hocam;
-![]()
Zalman X3 White Bilgisayar Kasası
Zalman X3 White Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Konuyu azıcık okusaydınız anlardınız bende ilk öyle sanmıştımHocam bende arkadaş her halde dalga geçiyor sandım kusura bakmayın.
Hocam direk 000000007000 gibi bir sayı yazınca direk troll sandım hemen kasa baktım o fiyata.Konuyu azıcık okusaydınız anlardınız bende ilk öyle sanmıştım![]()
Itx de çok küçükmüşHocam küçük olarak bayağı ölçüt var mesela:
mATX bir kasa örneği:
ITX kasa örneği:
![]()
SilverStone Sugo SG13B / Mini ITX Performans Kasası (SST-SG13B) | Teknobiyotik
Mini Boyutlarda Gerçek Bilgisayar Deneyimi Dünyaca ünlü kasa üreticisi SilverStone, mini boyutlarıyla yer kaplamayan, mini-ITX ve mini-DTX yapılı anakart ve tam boy PSU desteğiyle göz dolduran yeni küp kasası Sugo SG13'ü sunar. Ön paneli mesh ızgaralı olan SilverStone Sugo SG13, üç tarafı...www.teknobiyotik.com
Bu model var isterseniz.Itx de çok küçükmüşmatx güzel ama o attığınız pek hoşuma gitmedi ön tarafı kocanab fan
Ooo bu güzelmiş buna sistem toplarmıısnız rica etsem