Neler Yeni

Küçük kuzenim Ehliyet Teorik Sınavından Korkuyor

Reindi

80+ Silver
18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?

Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
18 yaşında daha yeni yazıldı teorik sınavdan korkuyor ben ehliyeti alalı 10-11 sene oldu o yüzden çok bilmiyorum yeni sistemleri bu sene içinde giren arkadaşlar biliyorsa deneyimlerini anlatabilirler mi?

Hocalar zor falan demiş heralde mesela elektronik ortamda olduğu için bir soruya bir daha geri falan dönemiyormuşsun bilmiyorum tam yorum yazarsanız çocuğa okutacağım
kamera ile seni izliyorlar sorular mantığa dayalı biraz çalışsa fuller ben çalışmadığım halde 80 almıştım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Yazılı olanı diyorsunuz değil mi? Eğer öyle ise süre o sorular için çok uzun ve istediğin soruya süre bitene kadar geri dönülüyor. Sınavdan 3-5 gün önce çalışmaya başlayıp birsürü çıkmış soru denemesi çözse çok rahat 90 üstü alır zaten ki baraj 70 😀

Kopya çekmeye çalışmasın bilgisayarlardaki Webcam ile izleniyorsun, ha bir de yüzü kimliktekine benzer durumda olsun yüzünü kamera ile doğruluyorlar belli bir benzerlik yüzdesini geçemezsen sıkıntı çıkıyor.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılı olanı diyorsunuz değil mi? Eğer öyle ise süre o sorular için çok uzun ve istediğin soruya süre bitene kadar geri dönülüyor. Sınavdan 5 gün önce çalışmaya başlayıp birsürü çıkmış soru denemesi çözse çok rahat 90 alır zaten ki baraj 70 😀
evet yazılı olanı diyorum sağol yorumun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
murat akın
Önceki sorulara geri dönülüyor. Korkmaya gerek yok. Çıkmış soruları çözüp biraz pratik yapabilir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,270
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yazılı olan çok kolay. Videolu sorular bile var. 200-300 soru çözdüm internetten kursa bile gitmeden 87 aldım.

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk

Bolca çıkmış soru çözsün, izlesin.
Sorulara geri dönülüyor sıkıntı yok,
Vaktinde orada olsun,
Kendini strese sokmasın.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki sorulara geri dönülüyor. Korkmaya gerek yok. Çıkmış soruları çözüp biraz pratik yapabilir.
çıkmış sorular internete direk yazınca çıkıyor mu yani her site veriyor mu? yazdığım zaman 10 dan fazla site görüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Çok basit, internete zaten çıkan soruları atıyorlar. 300 soruluk falan havuzları var sanırım döndürüp döndürüp aynı soruları soruyorlar. İnternetten soruları çözerse kalması imkansız gibi bir şey

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Sınava 1-2 gün kala internetteki soruları çözmüştüm noktasına kadar aynı soruların çıktığı oldu yada a değilde soruda b diyor. Teorik sınav çok kolay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom