Neler Yeni

"Küçük şeylerle yetinmeyi öğren" Sözü

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
vallaha i3 5. nesil intel graphic 5500 ile nası idare edebiliyim
yani küçük şeylerinde bir sınırı var 6 yıldır aynı şeyi kullanıyorum artık acı çekmekten başka bir şey değil

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Baban yanlış düşünüyor. Bu teknoloji çağında PC telefon vb ürünlerin ihtiyacımızı görecek şekilde en uygununu kullanmalıyız.

Ama bu fiyatlarda nasıl olacaksao.O2, baban da biraz haklı ekonomik açıdan

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ben şöyle düşünüyorum. Her zaman şükretmek lazım şöyle düşünün bende veya sizde başkasında PC var iyi veya kötü ama hiç olmayanlarda var. Eğer ki hiç laptopun olmasa en kotu laptopu bile istersin. Yani demek istediğim. En kotu PC veya en kotu bişey hiç olmamasından iyidir.
Ne alakası var hocam zaten hayata gelmişsiniz sağlıklı beslenip yaşarsanız 110 yoksa yaklaşık 70 yıl ömrünüz var hayata atılmak 25 yaşına adar yok kaldı 70den hesaplayınca 45 sene 45 senenin son 15 senesinde de bazı şeyleri yapamaz hale geliyorsun kaldı 30 sene bundan uyku yemek iş çıktığında zaten çok az zaman kalıyor ayrıca 100k lık sistemi olanlar da var niye sürekli aşşağımıza bakıyoruz zaten 2 3 zevkimz var onun da içine ediyolar sağ olsun atalarımız

Clusters

80+
benim şu anda kullandığım laptopu 2015 te almıştık 1000tl gibi bi fiyata ve artık iyice sıkmaya başladı ve aileme yeni bir pc istiyorum artık bunla adam akıllı eğlenemiyorum dediğimde kullanma ozaman diyorlardı ve hala diyorlar :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Baban yanlış düşünüyor. Bu teknoloji çağında PC telefon vb ürünlerin ihtiyacımızı görecek şekilde en uygununu kullanmalıyız.

ya maddi durumu o kadar kötü değil asgari ücretten bir kaç bin lira yukarda daha çok cimrilik veyahut değer vermemede diyeibliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim şu anda kullandığım laptopu 2015 te almıştık 1000tl gibi bi fiyata ve artık iyice sıkmaya başladı ve aileme yeni bir pc istiyorum artık bunla adam akıllı eğlenemiyorum dediğimde kullanma ozaman diyorlardı ve hala diyorlar :(
aynı mantık

VorleN

80+ Silver
sana hak veriyorum
ben de aynı bilgisayarı 8 yıl boyunca kullanmıştım
daha birkaç ay önce yeni aldım
Benim pc 2008 yılında alındı ben 3-4 yaşında falandım o zamanlar hala o pc'yi kullanıyorum. Bende çok pc istiyordum eskiden şimdi kendi isteğimle almıyorum genelde evde olmuyorum arkadaş ortamlarında falan akşamı buluyor eve gitmem pc yi spotify'den müzik dinlemek gündelik amaçlar için kullanıyorum.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
artık öyle değil zamanında öyleydi evet ama şuan kendi zevklerime birazda olsa önem vermek isteyen birisiyim bu hayatta eğer 2 3 zevkimi yerne getiremiyeceksek niye yaşıyoruz
Türkiye serverındayız kankam hayalimiz falan yok gelecekten umut yok para desen o da yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Benim ailem de aynı şekilde 1080p de görüntü veremiyor ekrana 60hz'de 10 senelik bilgisayar ve babamın şu an cebindeki para evdeki farklı şeylere gittiği için gidip kendi paramla şu an için 1k tl lil bir pc toplıcam sonrasında da ekran kartı çoğalıncai yi bir şey alacağım kendime 4-5k civarlarında
Ayrıca artık teknoloji temel ihtiyaç oldu dünyadaki isnanlarla iletişim kurmamız gerekebiliyor gerekmese ible iletişim kurarak kendimizi geliştirebiliyporuz dumanla kuramıcağımıza göre internet yani uydu aracılığı ile kurcaz onlara da ötv ve kdv biniyor en basidinden online dersler bile ondan ama ...

Türkiye serverındayız kankam hayalimiz falan yok gelecekten umut yok para desen o da yok
Hocam ne zaman tr serverına başladınız ping değerleri vesaire nasıl para nasıl kasılıyor hızlı kasılıyor mu bir de görevleri tamamlamaya insanlar engel oluyor mu veya başkanlar e hükümet diyelim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

yani böyle nası desem annem rahat 8 yıllık telefonunu kullanıyor şikayetçi ama kullanıyor parası var ama yenisini almıyor kara gün parası diye geçiştiriyor fakat kara gün derken bugünlerini kötüleştiriyor

BoraYücel

80+ Bronze
Konuda daha çok sizin fikirlerinizi almak istiyorum

bu sözle ilgili benim en büyük anım şöyle
ben bu laptopu 2015 yılında aldım o yılda bile alınabileek en kötü ve hatta o yılda bile kullanılmayacak derecede bir laptoptu laptopu aldıktan yaklaşık 4 yıl sonra yani 2 yıl önce babamdan orta fiyatlı (o zamanın parasıyla 3000 3500) pc istediğimde aldığım cevap şuydu "Benim laptopum bile olmadı küçük şeylerle yetinmeyi bil"diye fırça atmıştı

sizin bununla ilgili bir anınız varmıdır veya düşünceniz?
Ailemizin parası olmadığı için :(

vallaha i3 5. nesil intel graphic 5500 ile nası idare edebiliyim
Celeron N3450
Graphics 500

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
yani böyle nası desem annem rahat 8 yıllık telefonunu kullanıyor şikayetçi ama kullanıyor parası var ama yenisini almıyor kara gün parası diye geçiştiriyor fakat kara gün derken bugünlerini kötüleştiriyor
İşte biz hep ileriyi düşünüyoz. İleriyi düşünmek kötü değil ama onları düşünürken hayat akıp gidiyor kendimize değer veremiyoruz.

Top Bottom