Neler Yeni

"Küçük şeylerle yetinmeyi öğren" Sözü

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
ben
Ailemizin parası olmadığı için :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Celeron N3450
Graphics 5
parası olmamak değil benimki asgari ücretten 2 3 bin lira daha fazla kazanıyor hatta bu rakam brüt olduğu için bazen çok çok daha fazla fakat değer vermiyor cimriliğine geliyor harcamaya gerek yok derken olan bana ona kendine oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Hayat amacın vaktini eğlenerek öldürmekse de bir zahmet şikayet etme bence
eğlendiğimi kim söyledi burda eğlenceli veya mutlu gibimi gözüküyorum hayatımın tamamını bu makine parçasındami geçirecek gibi gözüküyorum dostum? şikayet etmemem gereken şey ney? şu hayatta bir insanın amacı sırf bir teknolojik alet olmalımı kesinlikle hayır ama öylemi öyle bu durumun sorumlusu kim malum kişiler adlarını söylemek dahi istemiyorum türkiyede yaşamaktan haz etmiyorum zevk almıyorum türk insanının geri kafalılığını koyunluğunu cahilliğini sevmiyorum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Küçük şeylerle yetinmek istemiyorsan, daha çok çalışıp daha çok şeylerle mutlu olabilirsin. Ailen sana elinden geldiğince bakıp büyütmüştür. Daha iyisini yapabilmek senin elinde.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
eğlendiğimi kim söyledi burda eğlenceli veya mutlu gibimi gözüküyorum hayatımın tamamını bu makine parçasındami geçirecek gibi gözüküyorum dostum? şikayet etmemem gereken şey ney? şu hayatta bir insanın amacı sırf bir teknolojik alet olmalımı kesinlikle hayır ama öylemi öyle bu durumun sorumlusu kim malum kişiler adlarını söylemek dahi istemiyorum türkiyede yaşamaktan haz etmiyorum zevk almıyorum türk insanının geri kafalılığını koyunluğunu cahilliğini sevmiyorum
Bir sistemini yazar mısın :D Ayrıca Ugandalı çocuklar sana hak veriyor gerçekten Türkiye iğrenç bir yer yaşanmaz ilk fırsatta gitmem lazım nereye gidersem gideyim fark etmez keşke Kenya'da yaşasam öff Türkiye dışı aslında Çin de güzel bak Japonya ekonomisi çok güzel ağzımın suyu aktı :p

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İ3 1. Nesil laptopumu kullandım tam 7 yıl, (abim de 3 yıl kullandı) 1 gb ekran kartı vardı hiç ötesini aramamıştım. En son Chrome falan girmeyince yeni pc almak zorunda kaldım.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Sacma buldugum bir sozdur, daha iyisi icin cabalamak lazim her zaman. Zaten insanoglu yapisi geregi hep daha fazlasini ister.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Küçük şeylerle yetinmek istemiyorsan, daha çok çalışıp daha çok şeylerle mutlu olabilirsin. Ailen sana elinden geldiğince bakıp büyütmüştür. Daha iyisini yapabilmek senin elinde.
yaşıtlarıma bakınca artık bunu düşünemiyorum kardeşim benden daha düşük maddi sınıflara bile bakıyorum gene tablo daha iyi benim kaç yıl ömrüm kaldı daha eğitim süreci var daha tahmini 6 yıl daha eğitim görecem o ara kazandığım parada büyük ihtimalle 1 elin 3 parmağını geçmez

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zamanında okula dolmuş paramız yoktu lafları sürekli evde. Canım bezdi artık valla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Bir sistemini yazar mısın :D Ayrıca Ugandalı çocuklar sana hak veriyor gerçekten Türkiye iğrenç bir yer yaşanmaz ilk fırsatta gitmem lazım nereye gidersem gideyim fark etmez keşke Kenya'da yaşasam öff Türkiye dışı aslında Çin de güzel bak Japonya ekonomisi çok güzel ağzımın suyu aktı :p
a haber izleyicisi?

Zamanında okula dolmuş paramız yoktu lafları sürekli evde. Canım bezdi artık valla.
artık o zamanlar geçti desende geçen tek şey senin hayatın oluyor

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
a haber izleyicisi?

artık o zamanlar geçti desende geçen tek şey senin hayatın oluyor
Televizyon izlemiyorum ve en basit şeyi de siyasete çekmeye çalışmasan? Sistemi yazar mısın neymiş bu çöp sistemin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Televizyon izlemiyorum ve en basit şeyi de siyasete çekmeye çalışmasan? Sistemi yazar mısın neymiş bu çöp sistemin
i5 5200u geforce 920m 4gb ram 500gb harddisk diyecem SENDEN KÖTÜLERİĞ VAR diyip geçiştireceksin o yüzden kendi hayal aleminde takılmaya devam et

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
6 yıl iyi ya ben yanlış hatırlamıyorsam 2007-2008 civarından beridir E2180 kullanıyorum hatta o zamanki parçalardan hepsi değişti zamanla tabi zamanları hatırlamıyorum eski neyse hatta anakart bile değişti ve benim şansıma yanında verdikleri işlemci yine e2180... :ROFLMAO:🤭🤭 5-10 yıl civarı boyunca tek değişimler sanırım geforce 6200( 2007-2008 civarında PC'yi aldığımızda X1650 vardı fakat bozuktu.) sonra baya uzun süre gma 3100 en sonunda birkaç aydır geçtiğim X1650 pro var onu da başkasından aldım fakat ekstreme küçük şey olduğu için yetinmek değil ilk kez gerçek bir karta geçeceğim diye aşırı heyecanlıydım... :alien::alien: tabi alınabiliyorsa ve lazımsa/gerekliyse alınması gerekir orası ayrı... :alien:

Top Bottom