kolonya 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ygtcntpl yazmış: CS Go oyna bence artık alışkanlık oldu fight atarken bile shift basıyorum Devamı için tıklayın... Csgo sevmiyorum çok hile var faceit kaydol 75 tl ver çok uzun bir minecraft indiririm tamam.
ygtcntpl yazmış: CS Go oyna bence artık alışkanlık oldu fight atarken bile shift basıyorum Devamı için tıklayın... Csgo sevmiyorum çok hile var faceit kaydol 75 tl ver çok uzun bir minecraft indiririm tamam.
ygtcntpl 80+ Bronze Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1,427 25 Aralık 2020 #15 kolonya yazmış: Csgo sevmiyorum çok hile var faceit kaydol 75 TL ver çok uzun bir minecraft indiririm tamam. Devamı için tıklayın... Anladım, alışırsın bence kendini kasma Sorması ayıp klavye ne aldın?
kolonya yazmış: Csgo sevmiyorum çok hile var faceit kaydol 75 TL ver çok uzun bir minecraft indiririm tamam. Devamı için tıklayın... Anladım, alışırsın bence kendini kasma Sorması ayıp klavye ne aldın?
kolonya 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 ygtcntpl yazmış: Anladım, alışırsın bence kendini kasma Sorması ayıp klavye ne aldın? Devamı için tıklayın... Klavyeyi şuan almadım. Ama alıcğım model Monster pusat k3 400tl fiyatının en dolu klavyesi.
ygtcntpl yazmış: Anladım, alışırsın bence kendini kasma Sorması ayıp klavye ne aldın? Devamı için tıklayın... Klavyeyi şuan almadım. Ama alıcğım model Monster pusat k3 400tl fiyatının en dolu klavyesi.