Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Gidin doktara görünün kuduz hafife alınmaz iș ișten geçerse tahtalı köyr yallah.
daha önce tetanoz aşısı oldun mu hocamDostlar selamlar. Bugün sokakta bir kedi gördüm oturuyordu kendini temizliyordu. Seveyim dedim gittim başını okşadım. İlk 3 4 saniye bir şey yapmadı sonra bir anda tırmık attı kerata. Ani refleksle kolumu çektiğim için çok küçük bir yara izi oldu ama kan aktı biraz. Öncesinde de kendini yaladığı için tırnağında salya olabilir. Kuduz gibi durmuyordu ama internette çok korkunç şeyler okudum ilk 72 saatte yaptırmazsak daha yapacak hiçbir şey kalmıyormuş. Sizce ne yapmalıyım b#ku b#kuna gitmeyeyim şimdi
Oldum diye hatırlıyorum ama 5 seneyi geçmiştir. Neden?daha önce tetanoz aşısı oldun mu hocam
o zaman sıkıtı olmaz endişelenmeOldum diye hatırlıyorum ama 5 seneyi geçmiştir. Neden?
hocam gidin vurulun 1 tane kuduz iğnesi iğneden mi korkuyorsunuz koskoca adamsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten evdeki kedim beni paramparça ediyor her gün de sokak kedisi olunca içime kurt düştü
Bu illetin belirti göstermeyip 19 yıl sonra ortaya çıktığı bir vaka varmış
Benzer bir olay yaşamıştım ben de. Doktor tanıdıklara sorunca tedbir amaçlı olsun demişlerdi kuduz aşısını. Endişe etmene gerek yok ama vurulsan iyi olur senin için.Dostlar selamlar. Bugün sokakta bir kedi gördüm oturuyordu kendini temizliyordu. Seveyim dedim gittim başını okşadım. İlk 3 4 saniye bir şey yapmadı sonra bir anda tırmık attı kerata. Ani refleksle kolumu çektiğim için çok küçük bir yara izi oldu ama kan aktı biraz. Öncesinde de kendini yaladığı için tırnağında salya olabilir. Kuduz gibi durmuyordu ama internette çok korkunç şeyler okudum ilk 72 saatte yaptırmazsak daha yapacak hiçbir şey kalmıyormuş. Sizce ne yapmalıyım b#ku b#kuna gitmeyeyim şimdi
Hocam tetanoz nasıl kuduzu engellesin ki? Ben de istediğimden değil yani zahmet hastane uzak olduğum yere. Ama işte çok öldürücü olduğu için bu kadar dert ettim. Çok saçma bir ölüm sebebi olur açıkçası kedi sevdim diye ölmek istememo zaman sıkıtı olmaz endişelenme
Reis geçen sene işe girerken tetanoz aşısı vurduruyorlardı.Hocam tetanoz nasıl kuduzu engellesin ki? Ben de istediğimden değil yani zahmet hastane uzak olduğum yere. Ama işte çok öldürücü olduğu için bu kadar dert ettim. Çok saçma bir ölüm sebebi olur açıkçası kedi sevdim diye ölmek istemem
Öyle yapacağım artık iğne pek haz ettiğim bir şey değil ama sağlık bu. Bu arada tedarik sorunu varmış umarım öyle bir sorunla karşılaşmam.
Kolonya döktüysen sorun yok alkol bakterileri öldürürDostlar selamlar. Bugün sokakta bir kedi gördüm oturuyordu kendini temizliyordu. Seveyim dedim gittim başını okşadım. İlk 3 4 saniye bir şey yapmadı sonra bir anda tırmık attı kerata. Ani refleksle kolumu çektiğim için çok küçük bir yara izi oldu ama kan aktı biraz. Öncesinde de kendini yaladığı için tırnağında salya olabilir. Kuduz gibi durmuyordu ama internette çok korkunç şeyler okudum ilk 72 saatte yaptırmazsak daha yapacak hiçbir şey kalmıyormuş. Sizce ne yapmalıyım b#ku b#kuna gitmeyeyim şimdi
Kanadıktan 1 saat sonra temizleme imkanım oldu. Yani eğer bulaştıysa virüs vücudu 3 4 kere gezmiştir bileOlmaya karar verdim bugün sağlık ocağına gideceğim. Umarım yan etki yapmaz.Kolonya döktüysen sorun yok alkol bakterileri öldürür