Neler Yeni

Kulağım tamamen kapalı

Stayy

80+
Kulağım fena iltihaplandı, şişti arkadaşlar. Bugün doktora gitmek için tüm hastaneleri aradım. Doktor yok. Ne yapılabilir sağlık ocağı da kapalı çok fena ağrıyor ve duymuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eczaneye kendim gidip ilaç mı alsam antibiyotik doktor kontrolü dışında

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Kulağım fena iltihaplandı, şişti arkadaşlar. Bugün doktora gitmek için tüm hastaneleri aradım. Doktor yok. Ne yapılabilir sağlık ocağı da kapalı çok fena ağrıyor ve duymuyorum.

Acil e git bende de oldum acilde ilaç ve reçete verdiler çözüldü sonra da KBB dan sıra al

1905

80+ Silver
hocam yemin ederim okullar tatil olmadan önceki günlerde aynısını yaşadım hatta bütün gece ağrıdan uyuyamadım ve hayatımda ilk defa böyle bi acıyı yaşadım. ağlamaya çalıştım acıdan ağlayamadım bile. doktora gittim acile, doktor bol bol sakız çiğne dedi bide antibiyotik ve ağrı kesici verdi. birkaç gün sonra iltihap akmaya başladı yaklaşık 5 6 gün aralıksız aktı ve aralıksız dediğim de tam manasıyla aralıksız. peçeteyle dolaştım sürekli her sabah yastığın kılıfını değiştirmem gerekiyordu vs sonra iltihap geçince ağrı geçti ama duyma kaybı yaşadım kalıcı gibi hissettim çok korktum 1 ay falan tek kulağımdan bir şey duyamadım yavaştan atlattım. acilde ilaç yazıp gönderecekler ama yine de gidin. biraz uzun yazdım ama muhtemelen yaşayacağınız şeyleri yazayım dedim

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

özele git 1-2 yıldır bende randevu alamamıştım en iyisi özel yine

Stayy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yemin ederim okullar tatil olmadan önceki günlerde aynısını yaşadım hatta bütün gece ağrıdan uyuyamadım ve hayatımda ilk defa böyle bi acıyı yaşadım. ağlamaya çalıştım acıdan ağlayamadım bile. doktora gittim acile, doktor bol bol sakız çiğne dedi bide antibiyotik ve ağrı kesici verdi. birkaç gün sonra iltihap akmaya başladı yaklaşık 5 6 gün aralıksız aktı ve aralıksız dediğim de tam manasıyla aralıksız. peçeteyle dolaştım sürekli her sabah yastığın kılıfını değiştirmem gerekiyordu vs sonra iltihap geçince ağrı geçti ama duyma kaybı yaşadım kalıcı gibi hissettim çok korktum 1 ay falan tek kulağımdan bir şey duyamadım yavaştan atlattım. acilde ilaç yazıp gönderecekler ama yine de gidin. biraz uzun yazdım ama muhtemelen yaşayacağınız şeyleri yazayım dedim
çok benzerini yaşadım 2-3 gün önce iyileşmişti tekrar aynı kulağım böyle oldu çok kötü bir şey uyutmuyor da

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
çok benzerini yaşadım 2-3 gün önce iyileşmişti tekrar aynı kulağım böyle oldu çok kötü bir şey uyutmuyor da
hocam gerçekten bir insanın yaşayabileceği en büyük acılardan birisi. bitmiyor çünkü belli bi zaman sonra biteceğini bilse insan yine dayanır ama sanki bitmeyecekmiş gibi günlerce haftalarca geçmiyor da... çok geçmiş olsun tekrardan

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Aile hekimi de çok iyi ilgileniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,740
Üyeler